NOVI DETALJI

Angelina Jolie popušta pod pritiskom Brada Pitta: Nazire li se kraj sudskoj zavrzlami?

23.08.2018 u 11:33

Bionic
Reading

Nakon što ju je sudac i službeno upozorio da mora dopustiti češće viđanje djece s ocem Bradom Pittom, Angelina Jolie malo je stala na loptu te sada navodno želi ovaj dugotrajni sudski spor nad skrbništvom završiti u miru

Prije samo tjedan dana glumica Angelina Jolie javno je i na sudu blatila svog bivšeg supruga Brada Pitta, s kojim ima šestero djece, optuživši ga tada da ne plaća alimentaciju. Takve je optužbe Pitt odmah odbacio te je od suda zatražio da češće viđa svoju djecu.

Prema pisanju stranih medija, nakon posljednje parnice Jolie je ipak malo popustila. Sudski spor oko skrbništva traje već dvije godine, no čini se da mu se napokon nazire kraj.

  • +5
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna glumica, koja je do sada inzistirala na punopravnom skrbništvu, shvatila je da od natezanja nema ničega te je pristala na zajedničko skrbništvo. To bi ukratko značilo da će sada 17-godišnji Maddox, 14-godišnji Pax, 13-godišnja Zahara, 12-godišnja Shiloh i 10-godišnji blizanci Vivienne i Knox viđati oca gotovo jednako kao i majku.

Podsjetimo, posljednjih mjesec dana djeca su provela u Londonu s Angelinom jer je ona radila na novom filmskom projektu, a što nije bilo u skladu sa zakonom jer je sud bivšim supružnicima strogo zabranio da svoje nasljednike izvode iz zemlje sve dok traje spor.

  • +14
Angelina Jolie s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ljutnja se ipak malo smanjila i Angelina sada želi završiti ovu situaciju u miru i onako kako je najbolje za djecu. Ona trenutno uživa u posljednjim danima ljeta prije nego djeci počne škola', izjavio je za strane medije izvor blizak holivudskoj zvijezdi. Njezin pozitivniji stav mogao se primijetiti proteklih dana, kada je snimljena u šopingu s najmlađim nasljednicima, a pritom nije skidala osmijeh s lica.

Angelina Jolie i Brad Pitt Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Velika je ovo stvar i za Pitta koji posljednje dvije godine, otkako se rastao, nije imao prilike mnogo vremena provoditi s djecom. Nesretni glumac nije krio koliko ga to žalosti te se najbližim prijateljima povjerio da bi ih volio češće viđati.