TVOJE LICE ZVUČI POZNATO ALL STARS

Pobjedu u showu odnijela Maja Bajamić, a u finalu je čekaju Mario Petreković, Damir Kedžo i Saša Lozar

05.06.2021 u 23:12

Bionic
Reading

Sedma All stars sezona bliži se svom kraju, a neizvjesnost je na vrhuncu bila i u posljednjoj emisiji ususret finalnu showa. U predfinalnoj emisiji pobjedu je odnijela Maja Bajamić kojoj je gljiva dodijelila zahtjevnu dvostruku transformaciju u talijansko-američki pjevački duet - Erosa Ramazzottija i Tinu Turner

Žiri i kolege oduševila je izvedbom romantične pjesme 'Cose Della Vita'. 'Čestitam ti od srca. Napravila si fenomenalnu točku, odličnu razliku između dva lika', istaknuo je Goran. 'Usudila bih se reći da mi je ovo najdraži hologram. Ovdje nitko nije bio u sjeni', rekla je Nives. 'Majo bila si bomba. Bilo je stvarno čarobno. U potpunosti si promijenila glas i to je za svaku pohvalu', oduševila se Indira. 'Ovo je jedan od tvojih najboljih nastupa do sada i jedan od meni najboljih holograma', pohvalio ju je Igor. Pobjednica večeri odlučila je da Nova TV u njezino ime 10.000 kuna donira udruzi Dom nade'.

Katarina Baban na jednu je večer bila američka pop-rock zvijezda Pink s njezinom prepoznatljivom ružičastom kosom. 'Ovo je bila izuzetno atraktivna točka, naporna za izvesti. Nama je to bilo izuzetno ugodno gledati', kazao je Igor. 'Ti si zvjerka od žene. Svaki se put fasciniram koliko imaš sve - i milo i nježno i mazno i dominantno i strastveno i seksi i divlje u sebi, i žene i frajere. Ovo je stvarno bila scenska atrakcija. Potpuno si bila neustrašiva i u vokalnim visinama tako da je za mene ovo bomba!', pohvalila ju je Nives.

Maria Petrekovića ovoga smo puta imali priliku gledati u potpuno drugačijoj ulozi. Ušao je u cipele velikog pjevačkog gospodina i šarmera Ive Robića. Otpjevao je pjesmu na njemačkom jeziku - 'Morgen'. 'Stvarno je bilo sjajno. Sviđa mi se da ti je gljiva dodijelila baš njemačku varijantu te pjesme, da nas malo podsjetiš na njegovu izvanrednu zapadnu karijeru'', rekao je Igor. 'Opravdao si naša očekivanja da odradiš sve suvereno', komentirala je Nives. 'Ti si svakim titrajem lica skinuo gospodina Robića. To je jedna ozbiljna velika koreografija', riječi su kojima se Goran osvrnuo na nastup.

Kao raskošna operna diva Montserrat Caballe pod svjetla šarene pozornice showa 'Tvoje lice zvuči poznato All stars', izašao je Damir Kedžo. 'Bilo je maestralno. Znala sam da možeš otpjevati sve, ali da možeš biti sopranistica to me šokiralo', istaknula je Nives. 'Lijepo si iskristalizirao glas u visinama, ulovio si njezin sopran', kazala je Indira. 'Bio si stvarno divan kao i uvijek i hvala ti na ovoj izvedbi', rekao je Igor.

Dalibor Petko transformirao se u legendarnu divu čija se ljepota i danas hvali - Marilyn Monroe s njezinom kultnom pjesmom u pjevačko-glumačkoj karijeri 'I wanna be loved by you'. 'Imao si stvarno mazni stav, Merlinkin glas, vratio si nas u taj film. Bilo je malo komično. Da je Merlinka poživjela, kad-tad bi ovako izgledala. Izuzetno si nas zabavio', komentirao je Igor. 'Ti s meni pljunuta Merlinka. Bilo je mazno, koketno, taj dekolte, igra okica bila je jako zanimljivo. Ja sam uživala', kaže Indira.

U liku i djelu talijanske zvijezde Jovanotti, zabavila nas je Ivana Mišerić. Iako se požalila da joj je bilo jako teško naučiti tekst, Igor je pohvalio upravo taj dio: 'Bila si jako dobra. Zabavljala si se, glasovno si mu se dosta približila, a tekst je bio bez greške apsolutno'. Ivanin nastup veoma se svidio i Indiri: 'Ovo je bila čista energija, zabavno, rasplesala si nas. Transformacija je bila zaista uspješna'.

  • +9
Tvoje lice zvuči poznato All Stars, 7. epizoda Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Saša Lozar ovoga puta utjelovio je prerano preminulu pjevačku legendu Whitney Houston, u modernoj obradi pjesme 'Higher love'. 'Meni je ovaj nastup bio solidan. Ovo nije bila tvoja najbolja izvedba. Pokreti i glas su bili ženstveni, ali nešto mi je nedostajalo', rekla mu je Indira. 'Valjalo je ovo, ali izuzetno si nas razmazio sa svojim nastupima', komentirao je Igor.

Mario Roth pretvorio se u iznimno talentiranog Gibonnija te nas vratio na početke njegove karijere uspješnom pjesmom 'Zlatne godine'. 'Vokalno sam se plašila da nećeš moći zauzdati svoju dominantnu boju, ali čula sam Gibonnija, a onda bi povremeno malo isplivao Roth. Bez obzira na to meni je ovo bilo bez greške, jako dobro', rekla je Nives. 'Ti spadaš među one umjetnike koji su the voice – imaš upečatljivi glas', zaključio je Goran.

U posljednjoj emisiji koju ćemo imati priliku pogledati u nedjelju 13. lipnja finalisti će se boriti za pobjedu. U finalnoj emisiji gledat ćemo Marija Petrekovića kao Willa Smitha, a Maja Bajamić zanjihat će bokovima i pjevati kao Christina Aguilera. U liku pop ikone Justina Timberlakea pod svjetla pozornice doći će finalist Damir Kedžo, a Saša Lozar za pobjedu će se boriti utjelovljenjem legendarnog Davida Bowieja.