SKROMNI 26-godišnjak

Pobjednik 'Voicea' Vinko Ćemeraš o zanimljivostima iz finalne večeri: 'Cijela je Hrvatska bila malo emotivna kada je Gobac počeo plakati'

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas

Simpatični momak s prepoznatljivom kapicom proteklog vikenda ponio je titulu najboljeg ovogodišnjeg vokala u trećoj sezoni popularnog showa. Nakon što su se slegli dojmovi Vinko Ćemeraš ispričao je kakvu je promjenu pobjeda donijela u njegov život

'Zapravo se još uopće ne osjećam kao pobjednik. Nisam ni svjestan šta sam napravio. Trebat će mi neko vrijeme. Ono što me sada čeka su moje autorske pjesme i opravdanje svih ovih glasova koje sam dobio. Vjerujem da su svi moji s juga glasali, a iskreno se nadam da me cijela Hrvatska prepoznala', izjavio je Vinko Ćemeraš za Slobodnu Dalmaciju.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: DARIO NJAVRO (HRT)

U finalu, kaže, nije imao ni tremu ni strah, samo osjećaj da nih milijun ljudi gleda.

'Ali to sam i iskoristio, jer sam dobio mogućnost svima pokazati što mogu napraviti. I još sam se napokon predstavio hrvatskom pjesmom. To sam želio, sve pjesme koje sam birao nisam mogao bolje odabrati. Ali hrvatska je pjesma bila šlag na torti. Upoznavanje tima Gopca, Đine i Skansija je bilo moje najbolje iskustvo u showu. I da nije njih, ne bi’ bio ovđe sada. A suze… Da, i Đina i Gobac su pustili suzu. Cijela je Hrvatska bila malo emotivna kada je Gobac počeo plakati. Taklo me to, ali nisam baš da sam suzu pustio. Iznutra možda jesam', priznao je mladi pjevač iz Čapljine.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro/HRT

Pobjeda mu je u život donijela i vrijedan ugovor s izdavačkom kućom Universal Music, no pjevanje na ulici i dalje mu, poručuje, ostaje cilj.

'Pobjeda mi je donijela razvoj karijere u nekom svom pravcu. Sada još ništa ne znam, bit ću pametniji za nekoliko dana. U svakom slučaju, čeka me još i pobjedničko slavlje, slavit će se i u mojoj Čapljini. Je li me sve ovo iznenadilo? Sve se događa s razlogom. Bio sam spreman na bilo kakav ishod. Meni je bio dovoljan i onaj trenutak kada se Gobac okrenuo. Sve poslije je bila nagrada. Iako vam moram priznati kako je moj favorit bila Albina. Iskreno sam želio da pobijedi', rekao je Vinko.

Piodsjetimo, studira informacijske znanosti u Mostaru. Živi sam u obiteljskoj kući i brine se o životinjama i imanju. Roditelji mu žive u Njemačkoj, a braća u Irskoj i Dubrovniku.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!