otkrila detalje

Pobjednica showa 'Zvijezde pjevaju' Arija Rizvić se osvrnula na katastrofalnu godinu: 'Meni je 2020. bila izuzetno radna'

10.01.2021 u 10:42

Bionic
Reading

Kazališna redateljica i glumica Arija Rizvić pobjednica je prošlogodišnjeg izdanja emisije 'Zvijezde pjevaju', a sada se kratko osvrnula na proteklu 2020.

Arija Rizvić pravo je osvježenje na umjetničkoj sceni. Osim što je lijepa 27-godišnja kazališna redateljica, ona glumi (publika je pamti po angažmanu u seriji 'Drugo ime ljubavi'), pleše i ima super glas, u što su se mogli uvjeriti gledatelji i žiri tijekom devete sezone HRT-ove emisije emisije 'Zvijezde pjevaju'. Talentirana brineta predstavnica je generacije koja će neosporno u godinama koje dolaze dominirati na umjetničkoj sceni.

Kroz razne glazbene žanrove suvremeno je plivala, a uz obaveze na televiziji, stigla je raditi na autorskom projektu, priči o ljudima u tuđini, ljudima čiji su identiteti izgubljeni, a koji već dulje razvija s Nikolinom Bogdanović, dramaturginjom koja piše tekst. Predstava se zove 'Da sam ptica', a u njoj će glumiti Daria Lorenci Flatz i Tarik Filipović.

  • +10
Arija Rizvić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Arija Rizvić izjavila je za Story.hr da je godina iza nas za nju osobno bila jako uspješna. 'Na mentalnom zdravlju radim već godinama i mislim da mu se moramo posvećivati jednako kao i fizičkom, posebno sada kada su nas zadesili ovi ružni događaji te nije lako već mjesecima nositi se s tolikim svakodnevnim strahom i od virusa i od potresa, straha za zdravlje bližnjih, brigom zbog neizvjesne budućnosti…', izjavila je Rizvić.

'Na moje čuđenje ova loša godina koja je mnogima stopirala sve poslove meni je na kraju bila iznimno radna. Show ‘Zvijezde pjevaju’ i pobjeda su mi i dalje nestvarni jer sam u to ušla bez ikakvih očekivanja. Uživala sam u pjevanju. Samo dva tjedna nakon pobjede, unatoč svim pandemijskim (ne)uvjetima, uspješno smo izveli i prvu premijeru moje nove predstave ‘Da sam ptica’ u Umagu, koju sam režirala, a u kojoj uloge tumače Daria Lorenci Flatz i Tarik Filipović. Premijera u Zagrebu slijedi nakon što se smiri pandemija', zaključila je Rizvić za Story.hr.