svestrana riječanka

U emisiji 'Zvijezde pjevaju' umjesto Lucije Lugomer nastupit će glumica i redateljica Arija Rizvić: 'Obožavam pjevati od malih nogu'

20.07.2020 u 11:07

Bionic
Reading

Domaća plus-size manekenka Lucija Lugomer odustala je od popularnog glazbenog showa, a umjesto nje uskočila je redateljica i glumica koju su gledatelji zavoljeli kroz nedavno završenu seriju 'Drugo ime ljubavi'. Arija Rizvić ranije je pokazala svoje zavidne vokalne sposobnosti pa bi uz svog mentora upravo mogla biti jedna od najvećih favorita emisije 'Zvijezde pjevaju'. Za tportal je ispričala svoje prve dojmove o showu, mentoru te otkrila svoje planove

Show se trebao se prikazivati ovog proljeća, ali je zbog pandemije koronavirusa sve odgođeno pa su na HRT-u donijeli odluku da se sedam emisija, osim završne, snima tijekom ljeta. Zbog tih promjena većina parova koje smo trebali gledati ovog proljeća je odustala i najavljeni su novi, no u međuvremenu je jedna od novonajavljenih, Lucija Lugomer odustala. Umjesto nje spremno je uskočila Arija Rizvić za koju je već poznato kako odlično pjeva.

'Bila sam baš na putu kada su me zvali iz produkcije HRT-a, i poziv me je iznenadio, ali i jako razveselio. Taj sam show voljela gledati kad sam bila mala i još mi je čudno da sam sad ja u njemu. Obožavam pjevati od malih nogu i ovo mi je baš super prilika da sa svojim mentorom otpjevam neke pjesme u kojima ćemo i mi, a i gledatelji pred televizijskim ekranima zasigurno uživati', ispričala nam je Arija Rizvić.

O svom mentoru, pjevaču Marku Kutliću ima samo riječi hvale. 'Marko je divan čovjek i talentiran glazbenik i već sam čula za njega da obara ljestvice na radio postajama i uspješno gradi glazbenu karijeru. Generacija smo i super surađujemo s puno veselja i smijeha, ali i ozbiljnog rada', napominje.

Zanimalo nas je kakva je atmosfera na snimanju s obzirom na epidemiološku situaciju, nošenje maski, održavanje distance.

'Svi smo jako sretni što u ovoj situaciji uopće imamo priliku raditi, jer znamo kako je loša situacija radi korone u cijeloj glazbenoj i kazališnoj industriji. Cijela ekipa koja radi na 'Zvijezde pjevaju' - od produkcije, benda, snimatelja, ostalih parova i svih ostalih sektora je odlična i puna veselja i pozitivne energije i željom za radom pa vjerujem da ćemo svi zajednički uspjeti napraviti dobar show za publiku koja će nas gledati na jesen', poručuje Arija.

Kad je riječ o glazbi, ona voli slušati sve. 'Kod mene u autu se mogu naći svi mogući žanrovi od klasične do zabavne glazbe haha, ali evo ono što baš preferiram je electro-pop, soul, alternativni rock', rekla nam je. Nedavno je lijepa Riječanka pokazala kako se snalazi s mikrofonom. Za vrijeme karantene osmislila je mali glazbeno - kazališni stage, zabavnu cabaret pozornicu te je s poznatim riječkim aranžerom i inovatorom Ivanom Pešutom snimila cover skladbe 'Cabaret'.

Doznali smo i što novog priprema kad je riječ o režiji. 'Pripremam i novu predstavu koju ću režirati, svoj autorski projekt - priču o ljudima u tuđini, ljudima čiji su identiteti izgubljeni, a projekt razvijam već dulje vrijeme s dramaturginjom Nikolinom Bogdanović, a koja i piše tekst predstave. Predstava se zove 'Da sam ptica', a glume Daria Lorenci Flatz i Tarik Filipović. Uživamo svi zajedno na probama i jedva čekamo jesen i premijeru koja će se održati u dva grada.