FINALE DEVETE SEZONE

Arija Rizvić i Marko Kutlić dali sve od sebe i odnijeli pobjedu u emisiji 'Zvijezde pjevaju'

21.11.2020 u 22:10

Bionic
Reading

Finale devete sezone emisije 'Zvijezde pjevaju' dogodio se između dva para – redateljice i glumice Arije Rizvić i Marka Kutlića protiv Lare Antić Prskalo i komičara Ivana Šarića. Pobjedu su odnijeli Arija Rizvić i Marko Kutlić

Finalisti devete sezone showa 'Zvijezde pjevaju' Arija Rizvić i Marko Kutlić te Lara Antić Prskalo i komičar Ivan Šarić izveli su po tri pjesme - jednu bržu i jednu sporiju te treću, novu pjesmu po vlastitom izboru.

  • +5
Zvijezde pjevaju - finale Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Žiri koji čine Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Jurica Pađen i Marko Tolja možda je davao svoja mišljenja i ocjene, no bitnu ulogu u tome tko će pobijediti imali su gledatelji i njihovi glasovi.

Prije nego je finale natjecanja počelo svi parovi devete sezone koji su ispali napravili su zajednički nastup s pjesmama koje nisu imali priliku izvesti.

Lara Antić Prskalo i Ivan Šarić ponovo su izveli pjesme 'Human' i 'Kad nema ljubavi'. Žiri je ponovo pohvalio izvedbe za koje je par prije već dobio najbolje ocjene.

Arija i Marko izveli su 'Disco Inferno' i 'Budi moja voda'.

Mirela Priselac Remi je rekla kako je konačni pjevački sukob prava borba titana te istaknula da Arija ima neobjašnjivu magiju koja se osobito vidi u izvedbi pjesme 'Budi moja voda'.

Lara Antić Prskalo i Ivan Šarić su kao treću pjesmu izveli 'Iz jednog pogleda'.

Marko Tolja bio je oduševljen odmakom od Massimove iznimne interpretacije, a Danijela Martinović je paru zahvalila na pruženom trenutku.

Arija Rizvić i Marko Kutlić na kraju su izveli 'Feeling Good'.