'KIM KARDASHIAN'

Pjesma Lane Jurčević postala hit u Aziji i to na plesnim natjecanjima

27.02.2023 u 15:06

Bionic
Reading

Još je 2017. godine Lana Jurčević na CMC festivalu otpjevala pjesmu 'Kim Kardashian', koja je ubrzo postala hit na radio postajama, a sada, šest godina kasnije, zaludila je profesionalne plesače u Aziji

'Po ne znam koji puuuuut, po svijetu, ovaj put u Aziji, na plesnim natjecanjima vrti se neka moja pjesma. Kako sam happy kad vidim i čujem ovo!! Zna tko, na koju pjesmu plešu?', napisala je uz kratki video koji je objavila na svom Instagram profilu pjevačica Lana Jurčević.

Na snimci je atraktivna profesionalna plesačica iz Azije, odjevena u tipični minijaturni kostimić koji šljašti, ali ima i perje, koja pleše latino ples uz taktove Lanine pjesme.

Nije trebalo dugo njezinim najvjernijim obožavateljima da prepoznaju da je riječ o njezinoj pjesmi 'Kim Kardashian', koju je otpjevala 2017. na CMC festivalu u Vodicama.

  • +3
Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

Lana je komentirala i nastup plesačice na Instagram stranici Aillovexdanceee, gdje je napisala: 'Ljudi su mi poslali video na kojem plešeš na moju pjesmu, stvarno si nevjerojatna!'