USPJEŠNA NA SVIM POLJIMA

Lana Jurčević iskreno o anksioznosti i majčinstvu: 'Ako ću ikada imati dijete, želim tada biti najbolja moguća verzija sebe'

02.01.2023 u 14:06

Bionic
Reading

Lana Jurčević otkrila je kako se nosila s javnim progovaranjem o mentalnom zdravlju, osjeća li pritisak postati majka i supruga te kakva je u svoja četiri zida

Iza Lane Jurčević još je jedna uspješna godina u kojoj se vratila pisanju pjesama, podignula svoj kozmetički brend na još višu razinu, ali i progovorila o svojoj borbi s anksioznošću.

U razgovoru za Story otkrila je kako se nosila s najvećim izazovom protekle godine - javnom progovaranju o mentalnom zdravlju i vlastitim teškim trenucima.

'Ta je faza, hvala Bogu, iza mene, ali nikad nije samo jedna stvar u pitanju. Nisam osjećala apsolutno nikakav sram jer sam to unaprijed raščistila sa sobom.'

Progovorila je i o svojoj četverogodišnjoj vezi s Filipom Kratofilom te otkrila kakva je u svoja četiri zida. Otkrila je kako mnogi misle da je neprestano ‘namontirana’ i da stalno prikazuje neki glamur i savršen život.

'Što se tiče Miće (tako ga zovem), on nije osoba koja se želi eksponirati, niti želi da ga netko percipira na osnovi mene, zbog čega ga još više poštujem', ispričala je Lana koja sa svojim Filipom zajedno plovi poduzetničkim vodama.

'On ima kliker za stvari prema kojima ja nemam puno afiniteta, a i obrnuto. Zato smo i dogurali tu gdje jesmo.'

  • +3
Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Otkrila je i da ne osjeća pritisak okoline da se što prije ostvari u ulogama majke i supruge jer, kaže, ne radi se o projektu koji se mora dogoditi 'tada i tada'.

'Ako ću ikada imati dijete, želim tada biti najbolja moguća verzija sebe. Jesam li spremna? Nikad nisi dovoljno spreman ako tu ulogu shvaćaš toliko ozbiljno kao što ju ja shvaćam.'

Na kraju je najavila i nove glazbene uratke i autorske suradnje te ustvrdila kako ima melodija i tekstova za slijedećih sedam godina.

Prema svemu sudeći, pred lijepom 38-godišnjom pjevačicom i poduzetnicom još je jedna uspješna godina!