ORIGINALNA KAO I UVIJEK

Petra Mastelić bratu Luki čestitala rođendan: 'Još smo uvik dvoje dice koja gađaju ljude jajima s balkona u Doverskoj'

14.08.2018 u 19:53

Bionic
Reading

Nekadašnja voditeljica i blogerica koja je nedavno svoje djevojačko prezime 'Nižetić' zamijenila suprugovim suprugovim, nakon vjenčanja u Splitu i odmora u Dalmaciji, vratila se u San Francisco gdje živi već skoro dvije godine. Kako Petra Nižetić nije mogla biti s bratom Lukom na njegov rođendan, na Instagramu mu je uputila simpatičnu slavljeničku poruku

'Možda izgledamo stariji i pametniji, ali mi smo još uvik dvoje dice koja gađaju ljude jajima s balkona u Doverskoj 29. Happy B’day little brother, fališ jako', poručila je na sebi svojstven način Petra Mastelić bratu pjevaču Luki Nižetiću koji je proslavio 35. rođendan. Voditeljica i blogerica koja već neko vrijeme živi u Americi nije mogla sakriti emocije te se u kometarima prisjetila bezbrižnog djetinjstva i odrastanja u splitskom kvartu Mertojak: 'Uf, svakakve smo pi*darije izvodili, ali koja lipa vrimena'.

Petra je nakon svog splitskog vjenčanja za Franu Mastelića prje mjesec dana, izjavila kako se nada da će ona i njezin partner ubrzo postati roditelji da te žele da njihova djeca odrastaju u Dalmaciji, u blizini roditelja, tetki, uje, prijatelja. Odrastanje u rodnom kraju za nju je neprocjenjiva vrijednost.

  • +8
Petra Nižetić Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX