ODUŠEVILA FANOVE

Petra Nižetić u dirljivoj posveti roditeljima: 'Hvala vam što ste me naučili što znači usrećiti drugoga'

27.06.2018 u 13:48

Bionic
Reading

Proteklog vikenda blogerica i nekadašnja voditeljica odlučila je ponovno izreći sudbonosno 'da' u Župi Sv. Križa u Velom Varošu, nakon razmjene vjenčanih zavjeta prije dvije godine na plaži u San Franciscu. Petra Mastelić, koju hrvatska javnost poznaje i doživljava pod djevojačkim prezimenom Nižetić, nakon tog velikog dana još je pod dojmom, a na Instagramu je u ozračju ljubavi i sreće uputila emotivnu poruku mami Tamari i ocu Milu

'Najveći blagoslov je onaj roditeljski. Hvala vam što ste me naučili što znači usrećiti drugoga', napisala je Petra Mastelić, uz objavljenu fotografiju sa splitskog vjenčanja u društvu svojih roditelja. Njezini pratitelji su s oduševljenjem ispratili njezin objavljeni status komentirajući: 'Predivni ljudi', 'Kažu da su dica ogledalo svojih roditelja i sve ono čemu ih oni nauče jednog dana žive sami', 'Kad vas čovik vidi... baš pričate neku lipu priču', 'Koja lijepa i genijalna obitelj'.

Ne treba dvojiti koliko emotivne dane Petra prolazi otkad je sa Franom u rodnom Splitu, u blizini najvažnijih ljudi u svom životu, koji su joj nedostajali od kad se preselila u San Fransico. O tome je svojedobno napisala post na Instagramu.

Video s vjenčanja, kojeg je također objavila na Instagramu, pogledan je preko 68 tisuće puta uz brojne čestitke i najljepšim željama koje ne prestaju stizati sa svih strana svijeta.

  • +8
Petra Nižetić Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX