stalno je na putu

Petar Grašo priznaje kako se snašao u ulozi oca: 'Nisam imao previše prilike iskazati se, ali verujem da sam brižan i predan'

18.09.2022 u 15:15

Bionic
Reading

Otkako su postali roditelji djevojčice Albe, Petar Grašo i njegova supruga, Hana Huljić Grašo rijetko kada javnosti otkrivaju detalje obiteljskog života. No, popularni pjevač sada je ipak otvoreno progovorio o obiteljskom živote i otkrio kako se snašao u ulozi oca

'Obitelj je kroz moj život uvijek bila polazna točka svega, kao i luka kojoj se vraćam. Trudim se da budem dobar roditelj i partner. Kad te vodi ljubav dobre stvari se događaju same od sebe', rekao je Petar Grašo u intervjuu za srpski Blic.

Ovo ljeto bilo mu je poprilični radno, a otvoreno priznaje i kako sam sebi pomalo zamjera što zbog gaža nije cijelo vrijeme mogao biti posvećen obitelj. Kako kaže, cijelo vrijeme je na putu pa nije imao puno prilike iskazati se. 'Vjerujem da sam brižan i predan. Nadam se da ću napredovati i po tom pitanju,' dodaje.

  • +4
Petar Grašo i Hana Huljić Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Otkrio je i kako maleni Albu uspavljuje tako što joj pjevuši. 'Za sada joj se sviđa moj glas. Nadam se da će tako biti i kada odraste'', otkrio je.

Podsjetimo, malena Alba se rodila sredinom srpnja ove godine, a po ponosnu majku Hanu i bebu u rodilište je stigla baka Vjekoslavu Huljić jer je Grašo tada imao poslovne obveze. Inače, Petar i Hana svoju vezu obznanili su krajem prošle godine, a ubrzo je stigla i potvrda trudnoće i ulazak u bračnu luku. Vjenčali su se 19. veljače ove godine u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a njihovo vjenčanje, koje je bilo praćeno u korak, nazivano je i vjenčanjem godine.