totalno se otvorio

Petar Grašo o supruzi Hani i bebi Albi: 'Zajedno provodimo manje vremena nego što bih htio'

26.08.2022 u 18:42

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih domaćih glazbenika ovog ljeta radi punom parom uveseljavajući sebe i svoje fanove diljem cijele Hrvatske, ali i regije. Zato provodi manje vremena s obitelji nego što bi htio. Napokon je progovorio o tome kako se snašao u novoj životnoj ulozi oca

'Zajedno provodimo manje vremena nego što bih htio jer je ova sezona doista pretrpana koncertima koji su dogovoreni prošle godine i prebačeni su na ovo ljeto zbog korone. Baš zbog toga su mi trenuci s obitelji još dragocjeniji. Sretan sam što sam blagoslovljen ulogom roditelja', izjavio je Petar Grašo za Story.

Kazao je da je anonimnost kategorija s kojom se pozdravio prije 25 godina kad je uzeo mikrofon u ruke. Ne smeta mu kad mu ljudi prilaze, 'vole ga i imaju potrebu podijeliti nešto što ih veže uz njegovu glazbu'. Voli ljude i nikad nije imao nijedno loše iskustvo. Dodao je i kako je njegova supruga odrasla u obitelji koja je pod medijskom lupom te da je Hana po prirodi povučena osoba.

  • +6
Petar Grašo u pulskoj Areni Izvor: Promo fotografije / Autor: Elvis Malagić

Zanimanje medija za njihovu vezu je i dalje golemo, no 'trude se koliko mogu ne biti involvirani u to i živjeti što je moguće dalje od tabloida'. Tri četvrtine njegovog života su, kaže, javni i vezani uz medije i puno ljudi, a 'ovu posljednju četvrtinu čuva za sebe i ne dijeli je sa svakim'. Grašo je otkrio i da je Tonči Huljić brižan djed.

'S Tončijem je, izjavio je, 'konstantan ringišpil što se tiče pošalica', 'jedan drugome svakodnevno pronalaze slabe točke i jedva čekaju 'udariti' po njima'. Slični su po tom pitanju i njegovi roditelji i sestra pa su 'zajednički obroci obitelji Grašo i Huljić poput sitcoma''.