sviđa joj se biti mama

Hana Huljić Grašo o prvim mjesecima majčinstva i bebi koju je dobila s Petrom Grašom

19.08.2022 u 08:47

Bionic
Reading

Najmlađa članica glazbene obitelji Huljić kaže da svaki dan čita nešto novo o sebi i jednom od naših najpopularnijih glazbenika, pa je prestala reagirati na to što se piše. Za simpatiju iz mladosti, udala se u veljači, a kako su zbog epidemiološke situacije skratili popis gostiju, pisalo se kako planiraju još jedno, ali veće vjenčanje krajem ljeta

Hana Huljić Grašo je opovrgnula te glasine 'ne zna otkud te riječi više izlaze i kako ne planiraju drugu svadbu o kojoj se naveliko pričalo. Po prvi put je progovorila o ulozi mame.

'Sviđa mi se. Dobro sam. Malo je sad smirujem jer ima grčeve. Pokušavam da zaspi', ispričala je mlada glazbenica za 24sata. Podsjetimo, djevojčica koju su supružnci nazvali Alba, rodila se prije mjesec dana carskim rezom. Dok je Hana imala trudove, Petar Grašo je sa zagrebačkog aerodroma, na povratku iz Sjeverne Makedonije pohitao prema Splitu.

Hana je bolnicu napustila nakon četiri dana a Petar nije bio s njima jer je taj dan imao koncert. Nakon svirke doputovao je iz Komiže do Splita u četiri sata ujutro samo kako bi je poljubio.

  • +5
Hana Huljić Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic / CROPIX