RASPRIČAO SE O SUPRUZI

Petar Grašo otkrio zanimljiv detalj oko Hane: 'To je nešto što je čini posebnom'

16.02.2024 u 09:53

Bionic
Reading

Jedan od naših najpopularnijih glazbenika svoj obiteljski život drži podalje od očiju javnosti no sada je napravio iznimku i govorio o detaljima iz svog bračnog života te kako usprkos brojnim koncertima uspijeva biti uzoran otac i suprug

Unatoč brojnim poslovnim obavezama, slavnom splitskom pjevaču je najvažnija uloga tate. Ispričao je da kad je s s obitelji bude uzorni tata. Albu on i supruga Hana Huljić Grašo vode svuda 'gdje god postoji autocesta i avion'. Otkrio je da djevojčica 'voli putovati tako da on stigne ono što najviše voli, a to je obiteljski dio'.

Njegova kćerkica uživa posebni tretman roditelja glazbenika. Hana je napisala, uglazbila i otpjevala uspavanke, pomoću kojih bebe zaspu brzinom munje, pa tako i njihova Alba. Kazao je da se uvijek 'držao od tog nekog obiteljskog hvaljenja, nisje niti tip koji hvali svoje pjesme, niti najavljuje svoje pjesme kao nešto najbolje ikad, pa mu je teško i govoriti o tim obiteljskim talentima'. Istaknuo je kako je 'Hana zaista vrlo talentirana kao glazbenica i uspavanke koje piše njemu su vrlo čarobne'.

'Radi orkestraciju i radi sjajnu vrlo posebnu pop muziku, potpuno neopterećenu od nekog komercijalnog uspjeha, što je čini još posebnijom, ali je vrlo samozatajna. Već sam previše pričao o njoj, mislim da joj to neće bit drago. Ona je osoba koja je tiha, ona tiho radi, ona ja magistar klasične glazbe tako da puno toga zna, ali ne voli svjetla pozornice, na ovaj način nisu njezin izbor, to je nešto što je čini posebnom', izjavio je Petar Grašo za IN Magazin.

'san sustipanske noći'

Grašo održao koncert na Sustipanu, a u publici ovaj put i - supruga Hana

Pogledaj galeriju