HANINE USPAVANKE

Gugutanje i smijeh Albe Grašo toliko je slatko da ga je Hana podijelila sa svijetom

21.12.2023 u 13:37

Bionic
Reading

Nakon što je premijerno na YouTube kanalu predstavila novu pjesmu 'Moon', baš kao što je i najavila, danas je aktiviran i njezin dječji kanal pod nazivom hanababychanell, gdje je objavila i prve tri pjesme na hrvatskom i engleskom jeziku

Samo dva dana nakon nove autorske pjesme 'Moon', Hana Huljić Grašo je aktivirala i svoj drugi kanal na YouTubeu, pa je nakon Hana Who stigao i hanababychanell, gdje su objavljene i tri dječje uspavanke i to na hrvatskom, ali i na engleskom jeziku.

Pjesmice su odmah dobile i svoje video vizuale, a na njima je radila zajedno s mamom Vjekoslavom Huljić koja je napisala tekst za veselu pjesmicu 'Gugu Gaga'.

Hana Huljić - Googoo Gaga Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

A upravo je ta pjesmica i najposebnija jer je u njoj sudjelovala i malena Alba, kćerkica koju je Hana Huljić Grašo dobila sa splitskim glazbenikom Petrom Grašom.

Naime, kroz pjesmicu se u nekoliko navrata čuje smijeh, kao i gugutanje godinu i pol stare Albe, koje je neodoljivo.

  • +5
Hana Huljić Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

'Uspavanke smišljam navečer dok doista uspavljujem svoju bebu nespavalicu i provjereno su djelotvorne. Pjesme sam i otpjevala te radila na aranžmanima s Hrvojem Domazetom. Stihovi nekih pjesama su moji, no većinom su to stihovi mame Vjekoslave', priznala je ovih dana za Jutarnji list Hana Huljić Grašo, koja je uz sve to napisala nedavno i jednu navijačku dječju pjesmu 'Vridilo se rodit'.