pazi, grizem!

Petar Grašo ugrizao obožavateljicu, a snimka je ostavila fanove u potpunom šoku

04.02.2023 u 20:57

Bionic
Reading

Možda bi ovo očekivali od nekog svjetskog pjevača, ali Petar Grašo je ugrizao nepoznatu djevojku za nogu. Neobično ponašanje i zbilja nesvakidašnji potez poznatog splitskog pjevača snimila je jedna od obožavateljica koja je bila na koncertu, a fanovi na TikToku ne mogu vjerovati

Poznati splitski pjevač već je više od dvadeset godina na sceni, no njegova karijera ne broji neke veće incidente. Uvijek miran i odmjeren, spreman uputiti osmijeh i izreći koju pošalicu. Njegovi koncerti redom su rasprodani, a obožavateljice tekstove svih pjesama znaju napamet. Ipak, ovaj potez Petra Graše ostavio je mnoge s upitnikom iznad glave!

Društvenim mrežama proširio se video u kojemu pjevač na jednom od koncerata grize nogu obožavateljice. Razlog je nepoznat, a oni koji su pogledali video ne mogu vjerovati u ono što su vidjeli.

Iza pjevača je vrlo uspješna poslovna godina, a i privatan život obogaćen je jednom posebnom osobom koja ima posebno mjesto u životu poznatog Splićanina.

Grašo je prema statistikama na prvom mjestu prema proju prodanih ulaznica u Hrvatskoj u 2022. godini. Dvaput je rasprodao zagrebačku i pulsku Arenu, a onu u rodnom gradu samo jednom. Uz to, održao je mnogobrojne koncerte diljem Hrvatske, a nagrađen je i Cesaricom kao kao domaći izvođač za čije je koncerte u 2022. godini prodano najviše ulaznica.

  • +15
Petar Grašo Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL