oaza zimskog turizma

Petar Grašo kupio apartman u ekskluzivnom kompleksu u srcu Bosne; evo kako izgleda

06.12.2023 u 14:44

Bionic
Reading

Splitski pjevač i njegova obitelj - supruga Hana i kći Alba u idiličnom planinskom ozračju Jahorine provodit će svoje dane odmora i relaksacije

Petar Grašo promišljeno ulaže u turizam te je postao vlasnik luksuznog apartmana u sklopu kompleksa smještenog stotinjak metara od skijaške staze i s pogledom na gustu borovu šumu na nešto više od 1500 metara nadmorske visine. U istom kompleksu navodno su apartmane rezervirala mnoga poznata imena s regionalne sportske i umjetničke scene.

Jahorina se kao destinacija, posljednjih desetak godina ugostiteljskom ponudom, skijaškim stazama i infrastrukturnim sadržajima svrstala uz bok najprestižnijim europskim ski resortima. Doživjela je procvat i nekretninski bum odnosno značajna ulaganja pa stoga ne čudi da je postala magnetom za poznate osobe iz cijele regije.

Grašina nova vikendica nalazi se u sklopu ekskluzivnog kompleksa Monterra, investicije teške najmanje 15 milijuna eura, a iza koje stoji tamošnji poduzetnik Aleksandar Lazarević koji u svome portfelju već ima i hotel Termag na Jahorini. Upravo u Termagu Grašo će održati koncert 27. siječnja iduće godine.

Petar Grašo apartman Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Jahorinu vole svi jer je ona izvorište gostoljubivosti, pozitivne energije i dobre zabave za cijelu regiju. Zbog blizine joj gravitira dosta Dalmatinaca ali i Zagrepčana, a tamo često vidim i drage prijatelje iz Slovenije, BiH i Srbije. Ja cijeli život skijam u zapadnoj Europi i apartman na Jahorini nisam kupio samo zbog skijanja već zato što je ona jamac mira i autentične zimske idile. Osim toga Jahorina je blizu bilo da stižem iz Splita ili Zagreba. Priroda je netaknuta, infrastruktura kvalitetna tako da destinacija suštinski nudi isto što i skijališta diljem Europe samo uz više mira, a što je idealno za obiteljski odmor. U konačnici i Sarajevo mi je na 20 minuta vožnje, a u tom gradu uvijek se osjećam lijepo i dobrodošlo', pojasnio je Grašo i otkrio da će mu susjed u apartmanu biti i kum Tomaž Kavčić, najcjenjeniji slovenski chef i vlasnik restorana.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Tomaž i ja smo kumovi, a on će u sklopu Monterre svojim gastronomskim znanjem i iskustvom vođenja najzahtjevnijih kuhinja oplemeniti restoran čije otvaranje uskoro slijedi. Simbolično ćemo Tomaž i ja ujedno biti i kumovi restorana', pohvalio se Grašo dodajući kako ne sumnja u sposobnosti svoga kuma koji je zanat pekao kuhajući za većinu europskih predsjednika pa čak i za glumca Georgea Clooneyja.

Inače, cijenu apartmana u Monterri nije moguće pronaći, ali javno su dostupne informacije koje sugeriraju kako se kvadrat kreće između 2700 do 4000 eura. Pream pisanju medija, riječ je o dosad 'neviđenom kompleksu apartmana na ovim prostorima, a koji je građen po najvišim arhitektonskim, dizajnerskim i tehnološkim standardima'.  

NA OTVORENJU POLIKLINIKE

Obitelj Huljić na okupu: Hana Huljić Grašo priznala kako zbog trudnoće 'malo previše gugla'

Pogledaj galeriju