rijetko priča o intimi

Petar Grašo o Albi: 'Hana mijenja pelene, ja noću imam koncerte'

22.11.2023 u 08:52

Bionic
Reading

Splitski pjevač je u novoj epizodi HRT-ova serijala 'Knjazalište' pokazao svoje kulinarsko umijeće , stekao je vještinu prodaje zraka, otpjevao duet s uličnim sviračem, naučio raditi pizzu sa cvrčcima, a otkrio je i poneki detalj o svojoj obitelji

Poznato je kako Petar Grašo nije od onih poznatih koji će rado pričati o svom privatnom životu, baš kao ni njegova supruga Hana Huljić s kojom se vjenčao u veljači 2022. godine.

U srpnju iste godine, kao kruna njihove ljubavi rodila se djevojčica Alba. Do sada je poznato da je nakon njezinog rođenja do rodilišta vozio deset sati iz Ohrida preko Skopja do Zagreba, pa do Splita, da na nju 'hipnotički utječe pjesma 'Parti vrime' koju je njezin tata otpjevao.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

 

Ponosni otac pričao je i o Albinim krštenju te je priznao da je 'blagoslovljen ulogom roditelja', a u 'Knjazalištu' je sada javnosti otkrio nove detalje o svojoj mališanki. 'Ono za podrigivanje nosim na ramenu, ali noći i prematanja je majka uzela u svoje ruke jer koncerti počinju u 21 sat… Mala je već bila posvuda, voli putovanja', ispričao je Grašo Robertu Knjazu.

  • +2
Petar Grašo i Tonči Huljić Izvor: Profimedia / Autor: Robert Anic/PIXSELL