SVE ZA CHANEL

Par iz snova: Penelope Cruz i Brad Pitt u kratkom filmu o kojem trenutno priča cijeli svijet

05.03.2024 u 22:06

Bionic
Reading

U Parizu još uvijek traje Fashion Week, na kojem najpoznatije modne kuće predstavljaju svoje kolekcije za jesen-zimu 2024/25, a među njima je i Chanel. Tim povodom čelnici Chanela odlučili su snimiti kratki, crno-bijeli film, u kojem su glavne uloge dodijeljene najvećim zvijezdama današnjice

Chanel je odlučio kroz svoje ime odati počast klasiku francuske kinematografije iz 1967. Riječ je o filmu Claudea Leloucha 'Un homme et une femme' koji je te godine osvojio i dva zlatna Oscara, za najbolji scenarij i najbolji strani film.

U glavnim ulogama tada su bili Anouk Aimée i Jean-Louis Trintignant, a gotovo šest desetljeća kasnije kultne scene iz filma, pod redateljskom palicom nizozemskog umjetničkog para Inez & Vindooh, odigrali su Brad Pitt i Penelope Cruz i oduševili sve.

Brad Pitt i Penelope Cruz u reklami za Chanel Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Film, u trajanju nešto više od minute, pogledan je u nekoliko sati 12 tisuća puta, a komentari su čisti hvalospjevi spram Chanela, ali i ovo dvoje glumaca, od kojih se ništa manje nije očekivalo od ovoga što su pružili gledateljima.

I SJAJNO JOJ PRISTAJE

Već dugo nismo vidjeli bolju bob frizuru od one koju ima Penelope Cruz

Pogledaj galeriju

Dapače, u mnogim se komentarima predlagala ista stvar - da Pitt i Penelope snime zajedno i neki duži film.

Ovaj filmić odao je počast i Deauvilleu, mjestu gdje je Coco Chanel otvorila svoj prvi dućan, a zanimljivo je kako je upravo njime započela Chanelova revija na pariškom Tjednu mode.