INES DE RAMON

Najbolje što mu se dogodilo: Je li Brad Pitt spreman na još jedan brak?

05.03.2024 u 17:10

Bionic
Reading

S bivšom suprugom Angelinom Jolie glumac Brad Pitt prošao je uistinu ružan razvod i to pred očima javnosti, zbog čega mu je sve palo još i teže. No, zahvaljujući Ines de Ramon, s kojom je pronašao sreću, osmijeh mu se vratio na lice

Možda mu je Angelina Jolie uistinu priuštila gorak, javni razvod, no sve je prošlo puno lakše zahvaljujući njegovoj djevojci Ines de Ramon.

60-godišnja holivudska zvijezda Brad Pitt navodno se povjerio prijateljima kojima je otkrio kako osjeća da je 'pronašao onu pravu' u 34-godišnjoj Ines de Ramon. Za svoju djevojku ima samo riječi hvale, osobito jer ona sama jako dobro zna kako se osloboditi nepotrebne drame i stresa, zahvaljujući čemu je pomogla i njemu u donošenju životnih odluka - bilo privatnih, bilo onih vezanih uz karijeru.

  • +7
Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: COLEMAN-RAYNER / COLEMAN-RAYNER / PROFIMEDIA

'Brad je sretan što s Ines nema nikakve drame. Kada je s njom ne mora razmišljati o ničem lošem ili negativnom', rekao je dobro upućeni izvor za Daily Mail i dodao:

'Oni su u svom svijetu i uživaju u društvu jedno drugoga. Brad nije imao previše stresova u životu, no onaj najveći zadavala mu je Angie.'

Izvor je dodao i kako Brad Pitt voli s Ines raspravljati o svojim ulogama i zahvalan je na njezinom doprinosu njegovoj karijeri, jer uz nju nema nikakve drame ili pritiska.

poklon koji ne stane u auto

Brad Pitt pokazao romantičnu stranu: Pogledajte čime je oduševio svoju djevojku

Pogledaj galeriju

'On joj vjeruje i smatra da je ona najbolje što mu se dogodilo. Nema tu nikakvih skrivenih namjera', dodao je izvor.

Iako je par već započeo zajednički život te razmišljaju i o zajedničkoj budućnosti, o braku za sada još uvijek ne razmišljaju.

'Vezu s Ines smatra kao svojom posljednjom vezom. Ako će se i vjenčati, to se neće dogoditi tako skoro jer još uvijek nisu o tome pričali. Sretni su i jednostavno puštaju da ih život vodi.'