nazivaju je 'kraljicom torcide'

Ozbiljno lice: Pogledajte kako je Iris Rajčić pratila igru svog supruga Marka Livaje

05.12.2022 u 20:13

Bionic
Reading

Cijela Hrvatska slavi, momčad Zlatka Dalića je četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. I ovoga puta Vatreni su nam priuštili neizvjesnu utakmicu do posljednih trenutaka. Neke supruge i zaručnice naših nogometaša su navijale sa stadiona u Kataru, a druge pak ispred televizijskih ekrana. Jedna od njih je i Iris Rajčić koja je svog dragog bodrila iz Splita

Vatreni su još jednom razgalili navijače diljem Hrvatske, naravno i brojne Hrvate diljem svijeta. Navijalo se po hrvatskim trgovima i u mnogim domovima. Supruga Marka Livaje, Iris Rajčić navijala je iz doma prijateljice Ane Gruice Uglešić.

'Jedina Iris ozbiljna' opisala je glumica dio videa na kojem se vidi kako bivša manekenka (koja je 1997. dobila titulu prve pratilje Miss Hrvatske) zamišljenog izraza lica prati utakmicu. Nedavno su prijateljice skupa bile na modnoj reviji u Splitu. Poglede su privlačile u akraktivnim modnim kombinacijama.

Podsjeimo, Prijateljstvo između Iris i Ane je dugogodišnje, a s vremenom je i pretvoreno u kumstvo. Upravo je Iris bila kuma na Aninom prvom vjenčanju 2010. godine kada se udala za Dijana Jahjefendića. Ana je bila kuma malenom Lorenzu, sinu Marka Livaje i Iris Rajčić.

Iris Rajčić i Marko Livaja Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec/ CROPIX