njegova najveća navijačica

Iris Rajčić se oglasila, pogledajte što je poručila Marku Livaji

28.11.2022 u 09:24

Bionic
Reading

Nedjelja je bila posebno emotivan dan za suprugu Marka Livaje. Vatreni Hajdukovac postigao je pogodak u visokoj pobjedi Hrvatske nad Kanadom (4:1) u susretu 2. kola skupine F Svjetskog prvenstva u Katru. Nekadašnja misica, manekenka i model, svog je dragog pratila iz Splita

Supruga Marka Livaje, Iris, na Instagramu je najprije je, dok je trajala utakmica objavila preslatki story u kojem je pokazala kako njihov dječak Lorenzo navija za tatu i njegove suigrače. Nedugo nakon toga nogometaš je postigao gol u 44. minuti, a posvetio ga je svojem pokojnom ocu.

Presretna Iris je nakon utakmice podijelila više Instagram priča navijačkog ludila, a na kraju je (fotografijom supruga nakon što je zabio gol) i sama poručila: 'Moj ponos, moj tigar, moj lav. Srce mi je kao najveća planina, bravo momci'.

Podsjetimo, 'kraljica Torcide' (kako su je prozvali navijači) i nogometaš Hajduka u vezi od 2014. godine te su roditelji su šestogodišnje Elizabete i jednogodišnjeg Lorenza. Svoju su vezu ozakonili ove godine u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu.

'Moj život, naš život, trenutno je podređen njemu. Zašto? Zato što je sve kratkog vijeka. Njegova karijera trajat će možda šest, možda osam godina, i to je to, i onda ćemo sada posložiti sve da bude najbolje što može biti. To je naša priča, naš dogovor. Sve što mogu napraviti, ja ću napraviti. I meni ništa to nije teško, jer to je moj Marko', poručila je ranije za Slobornu Dalmaciju, u jednom od rijetkih medijskih istupa.

Iris Rajčić i Marko Livaja Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec/ CROPIX