BRAK JOJ NE GODI

Ovoga je puta izdržala čak godinu dana: Pamela Anderson razvodi se od petog supruga

21.01.2022 u 10:52

Bionic
Reading

Kako donosi magazin Rolling Stone, Pamela Anderson i Dan Hayhurst nisu mogli spasiti svoj brak, koji je trajao tek godinu dana

Nekadašnja zvijezda 'Spasilačke službe' Pamela Anderson podnijela je papire za razvod u svojoj rodnoj Kanadi, gdje su ona i njezin uskoro bivši suprug, Dan Hayhurst, živjeli od vjenčanja održanog na Badnjak 2020. godine na njezinom imanju na otoku Vancouveru.

'Baš kao što autentično živi, tako i voli', otkrio je izvor blizak glumici dodavši kako je pandemijskoj romansi došao kraj. Inače, njihova je veza od samog početka bila poprište raznih drama, počevši od one kada je bivša partnerica optužila Pamelu Anderson da je uništila njihovu obitelj.

'Odlučio sam progovoriti jer želim da ljudi znaju da je moja skoro petogodišnja veza, u kojoj je rođeno troje djece, okončana zbog afere koju su Pam i Dan započeli u vrijeme dok je on još bio sa mnom', izjavila je Carey Hayhurst.

  • +2
Pamela Anderson, Dan Hayhurst Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sa Hayhurstom je počela vezu u rujnu 2020., nakon što se razvela od Jona Petersa, s kojim je u braku bila tek 12 danas. Njezin prvi brak bio je s Tommyjem Leejem, s kojima ima sinove Brandona (25) i Dylana (24), a 2006. se udala, a potom i rastala od Kida Rocka.

Za glazbenog producenta Ricka Salomona udavala se dva puta - 2007. i 2013., a za Petersa u siječnju 2020. godine.