ZA SVAČIJI UKUS

Ovo su španjolske serije koje se gledaju u dahu

08.10.2022 u 19:48

Bionic
Reading

Pickbox NOW ima bogatu ponudu za sve ljubitelje španjolskih serija, a u pitanju su naslovi koji uistinu opravdavaju popularnost španjolske produkcije

Popularnost španjolskih serija traje već dugi niz godinama na hrvatskim prostorima – od brojnih španjolskih sapunica (tko se sjeća serije Oprezno s anđelom, Rebelda ili Doña Barbare?) do svjetski popularnih serija novijeg datuma poput Kuće od papira (Money Heist). One su popularne zbog karizmatičnih glumaca, zanimljive i dinamične radnje te dramatične glazbe. Pickbox NOW streaming servis ističe se upravo europskom produkcijom i prava je riznica fantastičnih španjolskih serija. Oktirvamo vam četiri hit španjolske serije koje ćete poželjeti odmah pogledati!

Dva života (Two Lives)

Najnovija serija na Pickbox NOW je upravo Dva života. Julia je gradska djevojka sa savršenim poslom i savršenim zaručnikom. Njezin je život organiziran do najsitnijih detalja. No, samo nekoliko dana prije vjenčanja dva šokantna otkrića potaknut će je da se preseli u staru kuću u gradiću u kojem je nekoć živjela Carmen. Otkrit će da s njom ima duboku vezu koja će joj zauvijek promijeniti život. Godinama prije toga Carmen je pobjegla iz Španjolske Gvineje nakon tragičnog incidenta. Svoja putovanja zabilježila u svojim putnim bilježnicama, pričajući priču o strastvenoj i zabranjenoj ljubavi. Seriju možete pratiti i od ponedjeljka do petka na Pickbox TV kanalu!

Znam tko si (I Know Who You Are)

Juan Elías (Francesc Garrido) mora se nositi s amnezijom od ozljeda nakon velike prometne nesreće. Poslije otkrije da je odvjetnik i profesor – i da je optužen za nestanak vlastite nećakinje i svoje studentice Ane Saure (Susana Abaitua). Od njegovog buđenja i sporog oporavka počet će se nizati brojne nevolje i intrige poput zavade između dviju moćnih obitelji i otkrivanja mračnih tajna iz prošlosti. Serija Znam tko si dobila je tri nagrade (Iris Awards (Atv), Spain za najbolju glumicu, Zapping Awards za najbolju seriju i Ondas Awards za najbolju seriju na nacionalnoj televiziji) i devet nominacija za razne nagrade.

Nestali (Disappeared)

Šestorka policajaca iz serije Nestali bave se isključivo slučajevima nestalih ljudi koje nitko nije uspio naći. Šesti i najnoviji član tima je Sonia Ledesma (Michelle Calvó) koja se također nosi s osobnim tragedijama i nikad nije očekivala da će naći novu obitelj u svojim novim kolegama iz odjela. Nestali je stvorena za sve obožavatelje kriminalističkih serija, drame i avanture.

Istina (The Truth)

Serija Istina je još jedna kriminalistička poslastica, ali s velikom dozom obiteljskih i ljubavnih intriga pa je stvorena za obožavatelje sapunica! Paula García (Elena Rivera) pojavila se nakon devet godina misterioznog nestanka i seksualnog ropstva. Odbija razgovarati s policijom osim s mladim i neiskusnim Marcosom Eguíjom (Jon Kortajarena) koji je zadužen za njezin slučaj. Istovremeno novinar Lalo Ruiz (José Luis García Pérez) vjeruje da Paula laže o svojem identitetu pa nastoji razotkriti obiteljske tajne koje se kriju iza Paulinog tajnovitog dolaska.