OVO JE BILO ZA DUŠU

Prije odlaska na doček u Livno, Zlatko Dalić otkrio gdje je proveo večer

22.12.2022 u 09:12

Bionic
Reading

Za danas je na livanjskom Trgu kralja Tomislava najavljen veliki doček Zlatka Dalića, a prije negoli je krenuo na put, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije večer je proveo na koncertu za pamćenje

Danas bi se u Livnu, u čast Zlatka Dalića, trebalo okupiti mnoštvo, a na programu će se naći i najveći hitovi Mate Bulića, Dražena Zečića, Joška Čaglja Joleta, Alena Nižetića i mnogih drugih, koji će pjevati izborniku u čast.

Ne prestaju organizirani dočeci naših reprezentativaca, tako da će Dalić nakon Zagreba i Varaždina, dan provesti u rodnom Livnu.

Ipak, prije negoli je krenuo na put prema Livnu, večer je Dalić proveo u dobrom društvu i to na koncertu grupe Dalmatino u prepunoj zagrebačkoj Areni.

Upravo je od tamo objavio i video iz Arene i to s pjesmom koja je vjerojatno i najveći hit grupe Dalmatino 'Dajem ti rič' i uz njega napisao: 'Nevrime i nesrića neće na nas nikada!' Uz to je stavio emotikon hrvatske zastave i ruke sklopljene za molitvu.

  • +9
Prljavo kazalište na dočeku Vatrenih Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Oduševljenje njegovom objavom nisu krili ni njegovi mnogobrojni obožavatelji i štovatelji, koji su ispod videa odmah počeli ostavljati razne komentare.