Talentirani i zaljubljeni

Ovo se rijetko vidi: Nika Turković u najdražem društvu priziva ljeto

18.05.2021 u 15:16

Bionic
Reading

Mlada pjevačica i blogerica i glazbenik Matija Cvek jedan su od najsimpatičnijih domaćih estradnih parova. U vezi su već tri godine, a o njima se govori da su talentirani, da imaju puno ukusa, piše se da obećavaju, a to da su zaljubljeni vidi se iz aviona. No Nika rijetko objavljuje zajedničke 'prizore'. Sad je napravila iznimku

Nika Turković na svom instagram profilu uglavnom reklamira beauty proizvode, pokazuje svoje modne kombinacije, svoj dom i radnu atmosferu s kakvog snimanja, a privatne fotografije tek tu i tamo 'provuče'. Nedavno je pokazala svoju mamu, a s dečkom rijetko pozira.

Matiju Cveka naziva svojom najvećom podrškom i najboljim prijateljem te kaže da pitaju jedno drugo za savjet. Dobro se razumiju, ali priznala je da ne provode skupa onoliko vremena koliko bi voljeli budući da svatko ima svoje obaveze vezane uz glazbu. 'Živim za ovo', opisala je Nika zajednički crno-bijeli, mini video s ljetovanja.

Nedavno je mladi kantautorski par viđen kako sa svojim četveronožnim ljubimcem Bluom, modno usklađeni, jure kroz centrar Zagreba. Bilo je to nakon što je Matija Cvek proglašen pobjednikom ovogodišnjeg, 68. Zagrebačkog festivala, za izvedbu pjesme 'Ptice'.

Matija Cvek i Nika Turković Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić