NITKO to NIJE OČEKIVAO

Nika Turković nedavno je iznenadila drastičnom promjenom imidža, a sad oduševljava dječačkim 'lookom' i mangupskom pozom

07.04.2021 u 13:22

Bionic
Reading

Svijetla kosa dugo je bila njezin zaštitni znak, no kantautorica više nije htjela tu frizuru. Zaželjela se promjene i to totalne te sad ima novu boju i dužinu. I sama se vjerojatno još navikava na svoj sadašnji izgled pa isprobava različite kombinacije

Proljeće je idealno vrijeme za pronalaženje izgubljene motivacije, promjenu prehrane, stila odijevanja ili životnog stila uopće. Nika Turković je nedavno osvježila svoj imidž kojeg su svi dočekali s odobravanjem.

Nika Turković Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Već nekoliko dana prima komplimente sa svih strana za svoj novi izgled. Na jednoj od fotografija koje je podijelila s pratiteljima izgleda poput dječarca. Zauzela je pomalo mangupski gard u kožnoj jakni i razderanim trapericama dok pokušava napraviti fotografiju u svom stanu. Mnoge podsjeća na Audrey Hepburn i Twiggy koje su do dana današnjeg odredile modelling standarde.

Potaknuta nekim događajem ili komentarima, Nika je na Instagram storyju objavila, kako je napisala - temu tjedna o ženstvenosti u kojoj stoji da 'nije u redu ljudima komentirati svoje viđenje njihove ženstvenosti jer da ona ponajprije dolazi iznutra'. Nadalje, piše da ima 0 % problema sa svojom ženstvenošću, ali da to nekog drugog može uvrijediti i povrijediti.