ZAJEDNO NA ŠPICI

Nakon pobjede na Zagrebfestu, Matija Cvek uživa u najdražem društvu

15.05.2021 u 21:39

Bionic
Reading

Ove subote na zagrebačkoj špici nije bilo previše poznatih osoba, no zato je naš fotograf Matej Grgić usnimio dobro poznati glazbeni par - Matiju Cveka i Niku Turković, koji su sa svojim četveronožnim ljubimcem, modno usklađeni, projurili centrom Zagreba

Pobjednikom ovogodišnjeg, 68. Zagrebačkog festivala, proglašen je Matija Cvek, koji je za izvedbu pjesme 'Ptice' gotovo jednoglasno osvojio simpatije stručnog žirija. A vjerojatno najljepšu čestitku dobio je od svoje dugogodišnje djevojke, pjevačice Nike Turković.

Upravo ga je u njezinu društvu danas snimio tportalov fotograf Matej Grgić, kojima zaljubljeni par nije promaknuo u strogom centru Zagreba.

Matija Cvek i Nika Turković Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Cvjetnim trgom prošetali su u društvu svog četveronožnog ljubimca, a za taj su se izgled i modno uskladili. Naime, oboje su za subotnju špicu odabrali crne kožne jakne ispod koje su pak odjenuli Matija majicu, a Nika košulju u zelenim tonovima. I dok je pjevač imao razderane traperice, njegova se djevojka odlučila za odrezane crne traperice.

U jednom trenutku, Cvek je tijekom razgovora i šetnje svoju djevojku zagrlio, te su se tako zajedno uputili u nepoznatom smjeru.