OBITELJSKE POVEZNICE

Ove svjetske zvijezde rodbinski su povezane, no tek rijetki to znaju

03.11.2020 u 06:45

Bionic
Reading

Zasebno njihova imena znaju gotovo svi, ali tek bi ih rijetki povezali u obiteljske i šire rodbinske veze. Donosimo vam listu glumaca, pjevača i modela za koje niste znali da su zapravo rodbinski ili krvno povezani

Jedan od najboljih primjera za to su glumica Cameron Diaz i Nicole Richie, za koje mnogi smatraju da su tek dobre prijateljice. Ove dvije poznate i zgodne dame zapravo su šogorice. Naime, udane su za dva brata glazbenika Madden. Cameron je u braku s Benjijem Maddenom s kojim je nedavno dobila i kćer, a bogata nasljednica Nicole udana je za njegova brata blizanca Joela Maddena.

Braća Madden javnosti su poznata i zbog svog benda 'Good Charlotte’. Dvije šogorice često se mogu vidjeti na zajedničkim ručkovima, večerama, izlascima ili pak u shopping.

Šogori su i to jako bliski glumica Emily Blunt i kolega Stanley Tucci. Njih dvoje zajedno su se upoznali na projektu iz 2006. ‘Vrag nosi Pradu’, a nekoliko godina kasnije Tucci je čak bio počasni gost na Emilynu vjenčanju za Johna Krasinskog. Toga dana upoznao je ljubav svog života, Emilynu sestru Felicity. Tri godine nakon prvog razvoda, glumac i producent oženio je Felicity Blunt s kojom je i danas u sretnom braku.

Nevjerojatno blizak i prijateljski odnos imali su veteran Hollywooda Kirk Douglas i glumica Catherine Zeta Jones, sve do njegove nedavno smrti. Naime, Catherine je svog velikog filmskog idola upoznala preko supruga Michaela Douglasa, a udajom za njega 2000. postala mu je snaha i tada još više produbila svoj odnos s njime. Nakon njegove smrti uputila mu je znakovitu poruku napisavši: ‘Mom dragom Kirku, kojeg ću voljeti uvijek i zauvijek. Mirno spavaj’.

Mnogima je možda ispario iz glave podatak da su britanska glumica Vanessa Redgrave i američki glumac Liam Neeson zapravo obiteljski povezani. Akcijski junak je naime njezin zet. Bio je u 15-godišnjem braku s glumicom Natashom Richardson, a koja je nažalost tragično preminula u ožujku 2009.

Kći glumice Vanesse Redgrave i redatelja Tonya Richardsona preminula je nakon što je zadobila tešku ozljedu glave na skijanju u Mont Tremblant Resortu.

Zvijezda serije ‘Seinfeld’, glumica Julia Louis-Dreyfus šogorica je jednako slavnom glumcu Patricku Fischleru, koji je prije 15 godina oženio njezinu polusestru Lauren Bowles.

Ne tako bajan početak svog prijateljskog, a kasnije i rodbinskog odnosa imali su glumci Peter Sarsgaard i Jake Gyllenhaal. Oni su se naime na setu potukli, nakon što je Jake doznao da Peter hoda s njegovom starijom sestrom, također glumicom Maggie Gyllenhaal. Danas su prava obitelj i imaju sjajan odnos jer Maggie i Peter su u skladnom braku već dugih 11 godina.

Američka glumica i model Jenny McCarthy u braku je s Donnijem Wahlbergom, javnosti manje poznatijem bratom iz obitelji Wahlberg. Udajom za 51-godišnjeg Donnija, inače glazbenog producenta i kantautora, Jenny je postala šogorica slavnom Marku Wahlbergu.

Mnogima manje poznato ali Jessica Simpson ima popularnu prijateljicu, s kojom naglašava kako ima sestrinski odnos. Riječ je o glumici Tracee Ellis Ross koja je naime šogorica Jessicinoj mlađoj sestri Ashlee Simpson. Podsjetimo, Ashlee je u braku s glumcem Evanom Rossom, a samim time upoznala je svoju sestru Jessicu sa suprugovom širom obitelji.

Ljubavna priča spojila je rodbinski glumačke kolege Alison Brie i Jamesa Franca. Alison se naime 2017. udala za Jamesovog mlađeg brata Davea Franca, također poznatog glumca u Hollywoodu.