novo normalno

Ovakvu je još niste vidjeli: Almira Osmanović potpuno neprepoznatljiva ide u kupovinu

30.11.2020 u 11:13

Bionic
Reading

U skladu s epidemiološkim mjerama, bivša prvakinja baleta, a danas pedagodinja nigdje ne ide bez zaštitne maske. Zbog nje, naočala za vid koji prekrivaju njeno cijelo lice, ali i šeširića koji joj je prekrio kosu, djeluje potpuno neprepoznatljivo

Većina je ljudi do danas prihvatila mjeru nošenja zaštitne maske radi prevencije širenja koronavirusa. Almira Osmanović je pokazala da se ona pridržava toga i kako izgleda s jednom od svojih. Nasmijala je svoje fanove koji su duhovito komentirali da takva mora ući u banku, aludirajući na maskiranje pljačkaša.

'Shopping time', kratko je Almira opisala fotografiju koju je objavila na društvenoj mreži. Ne bismo ni znali da je ona, da nije s njezinog profila.

Podsjetimo, Almira već drugi niz godina predaje kolegij 'Scenski pokret' studentima glume i solo pjevanja, te se bavi' pedagoškim radom i s plesačima. To vrijeme provedeno s mladim ljudima joj je, rekla je, neprocjenjivo i daje joj dodatnu vitalnost. Osim s mladim ljudima, slobodne trenutke provodi isključivo sa svojom obitelji. Najpoznatija domaća balerina i glumica, u sredinom listopada prošle godine postala je baka. Većina njezinih objava na Instagramu vezana je upravo za nju i kćer Saru.