VESELJU NEMA KRAJA

Almira Osmanović: 'Ljudi, postala sam baba'

24.10.2019 u 09:58

Bionic
Reading

Nekadašnja baletna prvakinja, danas plesna pedagoginja i koreografkinja koju su gledatelji mogli pratiti kao članicu žirija u showu 'Ples sa zvijezdama' sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je veliku vijest. Kći Almire Osmanović rodila je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici djevojčicu, a presretna baka otkrila je i ime novog člana njihove obitelji

Jedna od naših najvećih balerina, danas izvanredna profesorica kolegija Scenski pokret na UMAS-u u Splitu, na prvom privatnom sveučilištu Libertas u Zagrebu te na Muzičkoj akademiji u Puli, sretnu vijest popratila je fotografijama na kojima izvodi stoj na glavi i nazdravlja.

'Ljudi, postala sam baba. Sara je rodila malu (4,280) Doru', pohvalila se Almira Osmanović.

Novopečena baka je na Instagramu pokazala 28-godišnju Saru prije poroda. 'Dragi naši, izgleda da je to - to. Moj najljepši Obelix je nadomak cilja', opisala je fotografiju. Sara živi u Hrebincu pokraj Dugog Sela, a bavi se psima i konjima.

'Djeca su sa mnom išla na probe, predstave i gostovanja. Čini mi se da ću im se posvetiti tek kad budem baka. Nadam se da ću kad-tad postati baka', izjavila je Almira Osmanović ranije za Story, a osim kćerke ima i sina, Tina Davida.

Podsjećamo, s redateljem Jakovom Sedlarom zajedno je od početka devedesetih godina, a njihova tajna za dugotrajnu i sretnu vezu jest odvojenost, i to po čak dvadesetak dana, kako je svojedobno izjavila.