čestitke stižu

Presretna Almira Osmanović obznanila veliku vijest u obitelji

11.01.2024 u 13:51

Bionic
Reading

Bivša primabalerina, prva nacionalna prvakinja baleta, ravnateljica Baleta u splitskom i zagrebačkom HNK ovih dana proživljava najljepše životne trenutke zahvaljujući svojoj kćeri Sari

Almira Osmanović na društvenim mrežama je otkrila pratiteljima kako je obitelj postala veća za još jednu djevojčicu. Na svijet ju je donijela njezina kći Sara koja je na Instagramu otkrila kako porod nije dugo trajao te da su ona i beba dobro.

'Treći dragulj u bakinoj riznici! Dobrodošla Tia', poručila je naša prva nacionalna prvakinja baleta pored fotografije na kojoj se vidi da nazdravlja tom velikom danu, a u hashtagove je dodala kako je 'preponosna'. Prvu unučicu dobila je 2019. godine kad je Sara rodila djevojčicu Doru, a u međuvremenu su i Almirin sin Tin i njegova odabranica dobili djevojčicu Marlu.

Almira je vrlo ponosna na svoju djecu, a unučice su upotpunile njezin život. Uvijek nasmijana i puna pozitivne energije umjetnica više puta je isticala kako ima divnu djecu, koja su iznimnog su karaktera i koja znaju vrednovati život i cijeniti vrijednosti.

Podsjetimo, Almira je već godinama u sretnom braku s redateljem Jakovom Sedlarom. Ranije je pričajući o braku s njim rekla da im se 'veza temelji prije svega na velikoj ljubavi, poštovanju, toleranciji, otvorenosti, obostranoj velikoj istraživačkoj energiji'. Imaju mnogo dodirnih točaka i to je 'njihova formula za sretan odnos'.

  • +3
Almira Osmanović Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX