SPOJILA SVE ZAJEDNO

Svestrana baka: Almira Osmanović sve je podredila svojoj unučici

02.06.2020 u 15:49

Bionic
Reading

Ljubav između unuka i baka i djedova neprocjenjiva je i važna, veliko je bogatstvo za djetetov emocionalni razvoj. Bivša balerina, danas cijenjena profesorica postala je baka prije osam mjeseci, a koliko obožava svoju unučicu rado pokazuje na društvenim mrežama

Nekadašnja ravnateljica Baleta u splitskom i zagrebačkom HNK i članica žirija zadnje sezone showa 'Ples sa zvijezdama' istinski uživa u ulozi bake, pa rado pozira unučicom i objavljuje fotografije s njom. 'Kad se prožmu ljubav, strast i profesionalna deformacija, kašica bude čista desetka', komentirala je najnoviju objavu Almira Osmanović koja dok kuha usput i vježba s djevojčicom u rukama.

Malena Dora dijete je Almirine kćeri Sare. Inače, od prvog dana kćerine trudnoće naša najpoznatija balerina nije se trudila sakriti koliko se veseli dolasku prve unuke na svijet, a nedavno je javnosti ponosno pokazala najmlađu članicu svoje obitelji.

Podsjetimo, Almira je 14 godina u skladnom braku sa šest godina starijim redateljem Jakovom Sedlarom, a 27-godišnju kći Saru dobila je za vrijeme prvog braka s rumunjskim baletanom Sorinom Davidom. Osim nje, Almira ima sedam godina starijeg sina Tina. Ranije je izjavila da joj je suprug velika podrška te da se svaki dan zahvaljuje Bogu na tome.

View this post on Instagram

Saturday night fiver🤪💃#navjencanju❤️

A post shared by Almira Osmanović (@osmanovic.almira) on