STATISTIKA UMJESTO SELFIJA

Kim Kardashian poslala ubojitu političku lekciju Trumpu

30.01.2017 u 10:54

Bionic
Reading

Brojne poznate svjetske zvijezde na dnevnoj bazi putem društvenih mreža iskazuju svoje neslaganje s politikom novoizabranog američkog predsjednika, a sada je to izrekla i 36-godišnja reality zvijezda. Nakon što je Trump potpisao izvršnu uredbu kojom se na četiri mjeseca zabranjuje ulazak izbjeglica u Ameriku, Kim Kardashian je na Twitteru objavila statističku tablicu koja pokazuje koliko Amerikanaca godišnje ubiju ekstremistički muslimanski imigranti

Neslaganje s političkim odlukama novog američkog predsjednika Donalda Trumpa sve su izraženija, a svoja mišljenja, na dnevnoj bazi, o svemu putem društvenih mreža iskazuju i brojne poznate zvijezde. Posljednja u nizu je i Kim Kardashian, kojoj se nikako nije svidjela Trumpova odluka da privremeno zabrani ulazak u zemlju državljanima Sirije i još šest muslimanskih zemalja, stoga je Kim putem Twittera jednom fotografijom rekla što misli o tome.

Naime, 36-godišnja reality zvijezda je na svom Twitteru stavila tablicu s brojem Amerikanaca koje u prosjeku godišnje ubiju ekstremistički muslimanski imigranti. Po toj tablici jasno je vidljivo da su posljednjih deset godina džihadističke izbjeglice godišnje ubila dva Amerikanca, dok su sami Amerikanci ubili čak 11 tisuća ljudi.

Statistička tablica koju je na Twitteru objavila Kim Kardashian

Istup putem Twittera iznenadio je mnoge. Iako je tijekom predsjedničke kampanje, zajedno sa suprugom, reperom Kanye Westom, bila zagovornica politike Hillary Clinton, nakon Trumpove pobjede, West je tijekom jednog svog koncerta, pred kraj 2016. godine, javno mu pružio podršku. Nakon što je doživio psihički slom, West se čak i sastao s Trumpom. Kim se tada nije izjasnila, no mnogi su zaključili kako su supružnici zajedno i u toj odluci.

Ovaj Trumpov potez izazvao je lavinu protesta na svim većim aerodromima diljem Amerike, a na njujorškom J.F.Kennedyju više od 2 tisuće prosvjednika uzvikivalo je: 'Dopustite im da uđu!'