pljačka u parizu

Kim Kardashian u suzama: prisjetila se najgoreg trenutka u životu

17.03.2017 u 10:32

Bionic
Reading

Početkom listopada prošle godine, tijekom boravka na Tjednu mode u Parizu, opljačkana je Kim Kardashian West. Pet mjeseci kasnije, u novoj epizodi reality showa 'Keeping Up with the Kardashians' Kim se prisjetila svih detalja pljačke zbog koje je strahovala za život

Ove nedjelje kanal E! emitirat će najnoviju epizodu reality showa 'Keeping Up with the Kardashians', u kojem će Kim Kardashian West o prvi put otkriti detalje najgore noći u svom životu - kada je bila žrtva pljačke u Parizu u kojoj je ostala bez skupocjenog nakita.

U najavi je vidljivo kada se Kim prisjeća kako su petorica maskiranih muškaraca upala u njezin apartman u No Address Hotel tijekom pariškog Tjedna mode na kojem je bila gošća; 36-godišnja Kim sjeća se je kako je ležala u krevetu i pokušala usnuti, kada je začula korake po stepenicama.

Kim Kardashian o pljački Autor: Youtube

'Mislila sam da ste to i ti Stephanie pijane', rekla je Kim svojoj sestri Kourtney Kardashian, koja je također bila u Parizu, no u to je vrijeme tulumarila u obližnjem klubu. 'Počela sam dozivati i pitati tko je, no odgovora nije bilo', otkrila je Kim te dodala kako je u tom trenutku shvatila da se nešto loše događa.

'Srce mi je počelo ubrzano tući. Želudac mi se stisnuo, no nisam znala što se događa.' U tom trenutku počela su se otvarati vrata, a Kim je ugledala dvojicu muškaraca u policijskoj uniformi koji drže kao taoca jednog čovjeka. Kasnije je doznala da je to bio concierge iz hotela.

'Ustala sam i uzela mobitel. Pomislila sam kako nazvati policiju, jer ne znam koji je broj. Nazvala sam Pascala i onda je jedan od muškaraca uzeo moj mobitel i bacio na krevet. Pomislila sam: to je to!' U strahu za vlastiti život, pristala je na sve što su je pljačkaši tražili.

Budući da su govorili na francuskom te ih nije razumjela, sve joj je prevodio concierge, koji joj je otkrio kako su pljačkaši od njega zatražili da ih odvede u sobu u kojoj boravi reperova supruga.