UŽIVAJU NA JAHTI

Beyonce i Jay Z ponovno u Hrvatskoj: Slavna pjevačica 39. rođendan proslavila intimnom večerom na otoku ljubavi - Galešnjaku

06.09.2020 u 16:55

Bionic
Reading

Da ih je Hrvatska očarala i prilikom prvog posjeta i to 2009. godine, bilo je jasno kada je jedan od najutjecajnijih glazbenih parova današnjice, Beyonce i Jay Z, svojoj tek rođenoj kćeri dao ime Blue Ivy i to po bršljanu s otoka Hvara, a upravo u našoj zemlji slavna je pjevačica odlučila proslaviti svoj 39. rođendan. Iako su se svim silama trudili sačuvati od javnosti podatak da su stigli na Jadran, to im nije uspjelo

S povećim osiguranjem stigli su 11 godina nakon njihovog prvog posjeta Hrvatskoj ponovno na Jadran, a iako su se svim silama trudili da njihov dolazak prođe nezamijećeno, u tome nisu uspjeli. Beyonce i Jay Z ne kriju oduševljenost Hrvatskom, te je upravo u našoj zemlji velika glazbena zvijezda odlučila proslaviti svoj 39. rođendan.

Kako donosi Zadarski.hr, a koji je u posjedu paparazzo fotografija slavnog para, Beyonce je svoj 39. rođendan proslavila još u petak i to na Malim Bisagama, u neposrednoj blizini otoka Galešnjaka, koji je zbog svog srcolikog oblika poznat u cijelom svijetu kao otok ljubavi.

Pjevačica i njezin suprug, reper Jay Z, uživali su u romantičnoj večeri okruženi bakljama i cvijećem, a do Galešnjaka su stigli iz Dubrovnika krstareći na luksuznoj jahti Lana. Toranj supermoderne jahte, dugačke 107 metara, puna se dva dana vidio i na kopnu, no nitko nije niti sanjao koje se svjetske face nalaze u neposrednoj blizini, sve dok na obalu nije stigao chef poznatog restorana iz Sorenta s dvije Michelinove zvjezdice.

'On im je na brodu pripremio večeru i tako smo doznali da je Beyonce svoj rođendan odlučila proslaviti na Galešnjaku, otoku zaljubljenih i simbolu romantike. Što su jeli i tko je sve bio s njima stvarno nam nije poznato, ali znamo da su u subotu još bili na našem području', rekli su izvori za Zadarski.hr.

Osim na Galešnjaku, supružnici su viđeni i na Kornatima, točnije u restoranu Fešta na otoku Žutu, gdje su bili sami, okruženi tek brojnim tjelohraniteljima koji su brinuli kako ih nitko ne bi snimio mobitelom ili im se približio.

Megajahta Lana Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Jesu li s njima i njihovo troje djece ili je ovo romantični odmor za njih dvoje, nije poznato, no ono što se zna da će ih odmor na luksuznoj jahti Lana stajati dva milijuna dolara po tjednu boravka na istoj. Riječ je o jahti koja je u more porinuta tek ove godine, te joj je krstarenje po Jadranu jedno od prvih plovidbi, a koliko je poznato, može primiti 12 gostiju o kojima brine 31 član posade.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube