PREDIVNA U BIJELOM

Meghan Markle presvukla se u drugu haljinu: Ovo je čista elegancija

  • G.R.
  • Zadnja izmjena 19.05.2018 21:44
  • Objavljeno 19.05.2018 u 21:17
Bionic
Reading

Nakon ceremonije vjenčanja, tradicionalne vožnje kočijom te svečanog ručka kojeg je za 600 uzvanika organizirala kraljica Elizabeta II., mladenci su se presvukli i krenuli na svečanu večeru. Meghan Markle je iz predivne vjenčanice s potpisom modne kuće Givenchy uskočila u jednako lijepu haljinu, bijelu elegantnu toaletu otkrivenih ramena s potpisom Stelle McCartney

Neke od najljepših haljina na uzvanicama kreirala je upravo britanska dizajnerica, kći slavnog Beatlesa, Stella McCartney. Najbolje odjevena uzvanica definitivno je bila slava odvjetnica Amal Clooney, koja je sve zadivila u haljini boje senfa brenda Stelle McCartney.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Pixsell / Autor: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL

Slavna dizajnerica pokazala se kao odličan odabir za drugu haljinu koju je Meghan Markle pokazala na dan vjenčanja. Duga snježno bijela toaleta od krep svile, koja se kopča iza vrata otkrivala je ramena lijepe vojvotkinje, a bogat donji dio dao je dozu elegancije.

Meghan je uz haljinu obula bijele štikle brenda Aquazurra od svilenog satena s prozirnim dijelom od mesh tkanine i potplatima obojenim u dječje plavu boju. Stajling je zaokružila neurednom punđom, koja je postala njen zaštitni znak. Kao i obično šminka je bila minimalistička, a naglasila je njezinu prirodnu ljepoti ne prekrivajući omiljene joj – pjegice na licu. Viseće dijamantne naušnice bile su točka na i ovog uspješnog stajlinga.

No jedan komad nakita posebno se isticao, a to je prsten kojeg krasi veliki dragulj akvamarin. Osim upadljivog kamena, ovaj komad nakita ima i posebnu sentimentalnu vrijednost. Riječ je o prstenu koji je nekad pripadao princezi Diani, a dio je njezine ostavštine. Za pretpostaviti je da je to bio Harryjev vjenčani poklon lijepoj Meghan.

  • +17
Princ Harry i Meghan Markle u kočiji se provozali po gradu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mladenka je blistala, a sreću nije skrivao ni mladoženja, princ Harry koje se presvukao u elegantni smoking.

  • +15
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Par je dvorac Windsor napustio u retro kabrioletu, automobilu Jaguar E-Type Concept Zero, proizvedenom 1968. godine, a koji je u međuvremenu odbio električni motor. Uputili su se na svečanu večeru koju za 200 odabranih uzvanika u Frogmoreu organizira mladoženjin otac, princ Charles.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal