VRIJEME ZA OBITELJ

Otkriveni detalji vikenda kojeg su Kate Middleton i princ William proveli s djecom

20.04.2022 u 13:59

Bionic
Reading

Za Georgea, Charlotte i Louisa ovo je uistinu bio Uskrs 'po njihovoj mjeri', gdje su, prije odlaska dvoje starijih u crkvu s roditeljima, uživali u prejedanju u slatkišima, ali i izradi najukusnijih slastica

'U subotu, dan prije Uskrsa, Kate je s djecom ispekla čokoladnu tortu koju su potom ukrasili Cadburyjevim čokoladnim jajima', otkrio je dobro upućeni izvor za Us Weekly, nakon što su se vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea pojavili s dvoje starije djece, osmogodišnjim princom Georgeom i šestogodišnjom princezom Charlotte, na tradicionalnoj misi u kapelici sv. Georgea u dvorcu Windsor.

Kao i na većini dosadašnjih događanja, trogodišnji sin, princ Louis, nije se pojavio na misi, dok su George i Charlotte bili modno usklađeni sa svojim roditeljima za službeno pojavljivanje.

Nakon završetka mise, Kate i William su s Georgeom i Charlotte požurili kući, gdje ih je čekao Louis, a kako bi onda svi mogli krenuti u potragu za uskršnjim jajima, ali i ostalim slatkišima.

  • +9
Princ William i Kate Middleton s djecom Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prema dobro upućenom izvoru, prije Uskrsa, Kate je otišla u lokalnu trgovinu gdje se nakupovala slatkiša, a za svako od svoje troje djece napravila je sama čokoladno jaje na kojima su bila ispisana njihova imena. Inače, dobro je poznato da Kate i William itekako paze da djeca u svakodnevnom životu ne jedu previše slatkiša, stoga je Uskrs iznimka u cijeloj godini pridržavanja pravila.