SVE JE IŠLO PO PLANU

Princ Harry je svoj dolazak u London pomno isplanirao: Kako bi izbjegao susret s bratom, čekao je njegov odlazak na skijanje

16.04.2022 u 18:04

Bionic
Reading

Kako pišu britanski mediji, u trenutku kada su u tajnosti u London stigli princ Harry i Meghan Markle kako bi se sastali s kraljicom Elizabetom II i princom Charlesom, njegov stariji brat princ William sa Kate Middleton i djecom otputovao je na odmor u francuske Alpe

Otkako se doznalo da su u London, u najvećoj tajnosti, prije odlaska u nizozemski Hag na Invictus igre stigli princ Harry i Meghan Markle kako bi se susreli s kraljicom Elizabetom II, ali i princom Charlesom, ne prestaju curiti zanimljivosti. Sada se doznalo i da je dolazak mlađeg brata u London vješto izbjegao princ William, koji se trenutno nalazi sa suprugom Kate Middleton i djecom, prinčevima Georgeom i Louisom te princezom Charlotte, u francuskim Alpama.

Peteročlana obitelj tamo uživa u snježnim radostima i to u resortu Courchevalu, gdje princ George pohađa i školu skijanja. Mnogi smatraju da je njihov odlazak pomno tempiran kako se ne bi moralil susresti s Harryjem i Meghan, s kojima su i dalje u nategnutim odnosima.

Kate i William u francuske su se Alpe uputili nakon što su se vratili s kraljevske turneje po Karibima, a ovo je idealna prilika da provedu kvalitetno vrijeme sa svojom djecom. Sve se poklopilo savršeno i sa školskim praznicima, kao i sa proslavom Uskrsa.

  • +11
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, prijašnjih godina uskršnje školske praznike William i Kate s djecom su provodili većinom u svojoj seoskoj oazi u Anmer Hallu, u Norfolku, no, čini se kako su se ovoga puta željeli osigurati kako ne bi u niti jednoj mogućnosti i trenutku došlo do susreta sa Harryjem i Meghan, pa su otputovali van granica Velike Britanije.

O njihovom putovanju očito je sve pojedinosti znao i princ Harry, koji je tempirao da u London stigne prije odlaska u nizozemski Hag, a ne po povratku iz istog, na putu prema Los Angelesu.