FATALNA GEENA

Otkrivena dobro čuvana tajna Hollywooda: Brad Pitt ljubio je ovu glumicu

09.06.2023 u 15:03

Bionic
Reading

O tajnoj vezi Brada Pitta i Geene Davis počelo se šuškati još 1991. godine, kada su zajedno glumili u hitu Ridleyja Scotta, a sve je tek sada potvrdio njihov kolega Jason Priestley, Hrvatima najpoznatiji kao Brandon iz hit serije 'Beverly Hills 90210'

Na pragu svoje 60-e, Brad Pitt skupio je iza sebe podužu listu veza s holivudskim kolegicama. Tako ima dva braka, onaj s Jennifer Aniston, od 2000. do 2005., i s Angelinom Jolie, od 2014. do 2019. Upravo se s Angelinom ostvario i kao otac njihovo šestero djece - troje posvojene i troje biološke.

Osim toga, bio je zaručen i za glumicu Gwyneth Paltrow, no te tri slavne holivudske dame nisu jedine na popisu. Kako je sada u svojim memoarima otkrio Jason Priestley, popularni Brandon iz serije 'Beverly Hills 90210', u počecima svoje holivudske priče Brad Pitt je navodno bio i u tajnoj vezi s kolegicom Geenom Davis.

Ljubavne iskre između Pitta i osam godina starije Geene zaiskrile su navodno 1991. godine kada su zajedno snimali kultni film 'Thelma i Louise', u kojem je Davis imala glavnu ulogu, zajedno sa Susan Sarandon, dok je Brad glumio lutalicu.

  • +5
Brad Pitt i vinograd Izvor: Profimedia / Autor: Serge Chapuis/Chateau Miraval / / The Mega Agency / Profimedia

Još su u to vrijeme krenula šuškanja o njihovoj vezi, no njih dvoje to nikada nisu potvrdili. 53-godišnji Jason Priestley u memoarima je otkrio kako je bio cimer slavnog glumca te je napisao kako se Brad Pitt često šuljao u posjet svojoj tajnoj djevojci Geeni.

O snimanju intimnih scena sa Geenom u filmu, Pitt je ranije ove godine progovorio za časopis W: 'Geena je bila jako draga, ljubazna i nježna. Mislim da se ta ljubavna scena snimala dva dana, a ona se brinula o meni.'

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Geenu su pak s druge strane na setu zadirkivali jer je osjećala strahopoštovanje prema Pittu kada ga je upoznala na snimanju. 'Svaki od njih bio je zgodan. Imali su svi smeđu kosu i bili su jako talentirani. Nije me bilo briga tko će dobiti ulogu', izjavila je prošle godine Geena i dodala:

'Onda je četvrti glumac ušao i to je bio Brad Pitt. Toliko je bio karizmatičan i tako nevjerojatno talentiran da sam mu upropastila audiciju.' 

Kako je rekla, bila je toliko očarana njime da je zaboravila svoj tekst, a kada su je pitali što misli o dečkim s audicije, nije krila da joj je favorit upravo plavokosi Brad Pitt.