DRUGAČIJA OČEKIVANJA

Otkriven pravi razlog prekida dvogodišnje veze Kendall Jenner i NBA zvijezde

25.06.2022 u 12:11

Bionic
Reading

Vijest o prekidu ljubavne veze američke ‘it’ djevojke i NBA zvijezde Devina Bookera ovog je tjedna odjeknula u javnosti, a što stoji iza njihove odluke američkom Page Sixu otkrio je izvor blizak bivšem paru

‘Iako im je stalo jedno do drugog, Devin nije namjeravao zaprositi Kendall jer mu je prioritet karijera, a ona također dominira Kendallinim životom’, otkrio je izvor.

I dok Booker (25) gradi karijeru u NBA-u igrajući za momčad Phoenix Sunsa, Kendall Jenner (26) gradi uspješnu modnu karijeru te je danas jedna od najplaćenijih manekenki današnjice.

  • +2
Kendall Jenner i Devin Booker Izvor: Profimedia / Autor: VERONESI / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Booker i Jenner prošloga mjeseca prisustvovali su raskošnom vjenčanju njezine polusestre, Kourtney Kardashian, i bubnjara Travisa Barkera u Italiji, a nedavno su uočeni na rođendanskoj zabavi Anastasije ‘Stassie’ Karanikolaou, najbolje prijateljice Kylie Jenner, organizirane u Los Angelesu.

NBA zvijezda i članica najpoznatije reality obitelji na svijetu prvi put su počeli izlaziti u proljeće 2020., a svoju vezu javnosti su potvrdili na Valentinovo prošle godine kada je Jenner objavila fotografiju na Instagramu na kojoj ona i Booker izmjenjuju nježnosti.

‘Nakon dvije godine veze imali su razgovor 'kamo ovo ide', a budući da nisu išli naprijed, došlo je vrijeme za pauzu, vjerojatno trajnu’, izjavio je izvor za Page Six.

Američki Entertainment Tonight prvi je u javnost plasirao vijest o razlazu slavnog para, a izvor im je rekao da je par na ‘različitim putevima’ i da su imali ‘raspravu o svojoj budućnosti od koje nemaju ista očekivanja’.

Poput svoje polusestre Khloe Kardashian, Kendall Jenner slaba je na košarkaše. Prije veze sa zvijezdom Phoenix Sunsa, 26- godišnja reality zvijezda kratko je hodala s Jordanom Clarksonom iz Utah Jazza, igračima Brooklyn Netsa, Blakeom Griffinom i Benom Simmonsom, Kyle Kuzmom iz Washington Wizardsa i D'Angelo Russellom iz Minnesota Timberwolvesa.