U NOVOJ KNJIZI

Alexis iz 'Dinastije' oplela po Lindi Evans, ali i Kardashiankama: 'Tu je bilo užasno puno zahvata'

02.10.2021 u 15:14

Bionic
Reading

Dame Joan Collins ima 88 godina i još puno toga za reći. Novi memoari zvijezde 'Dinastije' naslova 'My Unapologetic Diaries' puni su sočnih tajni, necenzuriranih misli i zajedljivih kritika vrijednih lika Alexis Carrington koji je godinama glumila

U svom novom književnom uratku, prema napisima britanskog Daily Maila, Collins je imala štošta negativnog za reći u prilog svoje glumačke kolegice Linde Evans i njezinih estetskih zahvata, a zbog toga se dotakla i slavnoga obiteljskog klana Kardashian-Jenner.

  • +20
Obitelj Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Trebate li ignorirati nekoga tko se pred vama pojavi s ljepljivom trakom na kapcima?', Collins se zapitala u svojim memoarima dodavši kako su ju brojni zasuli s pitanjima o tome kakvim se estetskim zahvatima podvrgla njezina kolegica iz 'Dinastije'.

Trend povećanja usana, prema riječima Collins, jedan je od najgorih te smatra da većina osoba koje su se podvrgnule ovom estetskom zahvatu izgledaju 'smiješno'.

Nakon Evans, Collins se dotakla i članica najpoznatije reality obitelji na svijetu.

'Kris Jenner, njihova majka, moja je dobra prijateljica i ne želim biti nepristojna u vezi s njezinom djecom, no u igri je strašno puno estetskih zahvata i o tome sam razgovarala sa svojim prijateljima', priznaje Collins koja je zatim biserno bijele zube talijanske dive Sophije Loren usporedila sa izgledom isklesane slonovače.

'Loren je i dalje živa, no nismo prijateljice i nikada više neće razgovarati sa mnom', napisala je. 

  • +7
Joan Collins kao Alexis iz 'Dinastije' Izvor: Profimedia / Autor: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia