DRUGAČIJI ŽIVOTNI STIL

Otkriven pravi razlog prekida dugogodišnje veze Katie Holmes i Jamieja Foxxa

21.08.2019 u 16:28

Bionic
Reading

Prekidom šestogodišnje veze glumci Katie Holmes i Jamie Foxx posljednjih dana ne prestaju puniti medijske stupce

Nakon što je u javnosti početkom tjedna odjeknula vijest kako su krajem svibnja odlučili prekinuti ljubavnu vezu koju su godinama brižljivo skrivali od javnosti, detalji prekida bivšeg glumačkog para Jamieja Foxxa i Katie Holmes ne prestaju stizati.

Katie Holmes i Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vezu s oskarovcem Jamiejem Foxxom, prema navodima brojnih izvora, prekinula je Katie a sada je otkriven pravi razlog koji je kumovao ovoj odluci.

Prema napisima američkog magazina US Weekly, 40- godišnja zvijezda serije 'Dawson's Creek' odlučila je zauvijek napustiti 51- godišnjeg oskarovca zbog njegovog životnog stila - čestih posjeta zabavama i noćnim klubovima, ali i zbog povezanosti s drugim ženama.

  • +13
Jamie Foxx uhvaćen u izlasku s misterioznom ljepoticom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Jamieja se godinama moglo vidjeti u društvu drugih žena. Njihov način života u potpunosti je različit. Njegova konsantna partijanja ne uklapaju se u život Katie koja je prvenstveno usredotočena na rad i odgoj kćeri', riječi su izvora bliskog glumici.

Osim navedenoga, Jamie Foxx većinu je vremena tijekom šestogodišnje veze provodio u vili u blizini Los Angelesa, dok Katie Holmes većinu godine s 13- godišnjom kćeri Suri Cruise boravi u New Yorku.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Spartano / BACKGRID