JACK BROOKSBANK

Otkrivamo sve o budućem članu britanske kraljevske obitelji

14.09.2018 u 11:50

Bionic
Reading

Ostalo je manje od mjesec dana do još jednog kraljevskog vjenčanja u Velikoj Britaniji ove godine, na kojem će princeza Eugenie izreći sudbonosno da svom dugogodišnjem partneru Jacku Brooksbanku. I dok se o Meghan Markle, prije udaje za princa Harryja znalo puno toga, Brooksbankova priča i nema toliko detalja

Prema pisanju Guardiana, 32-godišnji Jack Brooksbank i 27-godišnja princeza Eugenie svoju su vezu započeli prije sedam godina, kada su se upoznali na skijanju u švicarskom resortu gdje njezini roditelji posjeduju kuću. Vezu su isprva održavali na daljinu, budući da se nekako u to vrijeme Eugenie preselila u New York zbog posla.

Zanimljivo je da, osim što je osvojio svoju uskoro buduću suprugu, tako je oduševio i njezine roditelje, majku Sarah Ferguson i oca, princa Andrewa. 'Jack je nevjerojatan mladić i sretan sam što će se napokon vjenčati. Presretan sam zbog njih i želim im svu sreću ovog svijeta!', rekao je princ Andrew nakon objave zaruka, dok je njezina majka rekla:

'Obožavamo Jacka i presretni smo što ćemo napokon dobiti sina. Ono što mu stalno ponavljam je da uvijek ostane svoj.'

Osim što je upoznao njezine roditelje, Jack je već upoznao i pojedine članove kraljevske obitelji - prošlog ljeta viđen je na Royal Ascotu, a bio je i među uzvanicima na godišnjem sajmu cvijeća, Chelsea Flower Showu. Inače, Jack Brooksbank rođen je u obitelji Nicole i Georgea Brooksbanka, računovotkinje i direktora jedne tvrtke, a ima brata Thomasa. Za razliku od Meghan Markle, Brooksbank ipak ima neku poveznicu sa kraljevskom obitelji, budući da su njegovi preci bili baroneti, titula koja je ispod one baruna.

  • +20
Princeza Eugenia Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Školovanje mu je uvijek bilo na prvom mjestu, stoga su ga roditelji upisali u privatnu školu Stowe u engleskom Buckinghamshireu, no fakultet ga nije zanimao, budući da mu je, nakon škole, bio važniji poslovni uzlet. Tako je bio menadžer popularnog londonskog noćnog kluba Mahiki, a trenutno je britanski ambasador za Casamigos, poznati tekila brend, koji su osnovali George Clooney i Rande Gerber.

  • +13
Princeza Eguenie sa zaručnikom Jackom Brooksbankom Izvor: Profimedia / Autor: N.N.