UZVANICI POD BUDNIM OKOM

Evo koliko će se vjenčanje princeze Eugenie razlikovati od vjenčanja Meghan Markle

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 14.09.2018 11:38
  • Objavljeno 14.09.2018 u 10:21
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon što su se raspisali o nevjerovatnim troškovima osiguranja skorašnjeg vjenčanja princeze Eugenie i njezina zaručnika Jacka Brooksbanka, britanski mediji veću pozornost posvetili su razlikama u organizaciji vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle s nadolazećim vjenčanjem unuke kraljice Elizabete

Pozivnice za vjenčanje princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka napokon su ugledale svjetlo dana, a britanskim medijima zapeo je za oko detalj koji se odnosi na kodeks odijevanja uzvanika svečanog događanja.

Na vjenčanju britanskog princa Harryja i američke glumice Meghan Markle ranije ove godine, od uzvanica se tražilo da na ceremoniji nose dnevne haljine i šešire dok se od uzvanika tražilo pojavljivanje u uniformama, svečanom frak ili salonskom odijelu.

  • +28
  • +25

Poznati na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kada je riječ o uzvanicama, princeza Eugenie i njezin zaručnik Jack Brooksbank imaju iste zahtjeve, dok od uzvanika traže isključivo pojavljivanje u frak odijelima na svečanoj ceremoniji .

Jack Brooksbank i princeza Eugenie

Jack Brooksbank i princeza Eugenie

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uzimajući u obzir činjenicu da zaručnik princeze Eugenie nikada nije služio vojsku, na skorašnjem vjenčanju neće nositi uniformu, a isto traži i od uzvanika. Frak odijelo u svim mogućim verzijama, tradicionalna je odjevna kombinacija Britanaca na ceremoniji vjenčanja, stoga mediji pretpostavljaju da je opcija nošenja salonskih odijela na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle bila namijenjena američkim uzvanicima koji nisu pretjerano upoznati s britanskim običajima.

  • +17
  • +14

Princ Harry i Meghan Markle u kočiji se provozali po gradu

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uzvanici koji se pribojavaju da će svojim modnim odabirom prekršiti zadani kodeks odijevanja na vjenčanju princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka, nemaju razloga za brigu jer će na vrijeme primiti dodatne informacije u vidu dokumenta o odabiru odjeće ususret svečanoj ceremoniji.