emotivni krah ZVIJEZDE

Doznali smo koji je privatni problem dotukao Darija Šarića

21.09.2017 u 12:01

Bionic
Reading

Vjerujemo da se cijela nacija, nakon proteklog košarkaškog Europskog prvenstva, pitala što se to događa s našim najboljim igračem, mladim i talentiranim Darijem Šarićem. Nakon njegovih slabih igara na Eurobasketu te nekoliko nervoznih reakcija u medijima dalo se naslutiti kako - osim neslaganja s nekim suigračima - postoji određeni problem. Kako doznajemo, u pitanju je i onaj ljubavne prirode

On je najperspektivniji hrvatski košarkaš te trenutačno igra za NBA klub Philadelphia 76ers. Iako je karijera mladog Šibenčanima posljednjih godina naglo išla uzlaznom putanjom, nakon njegovih igara za Hrvatsku na nedavno završenom Eurobasketu dalo se naslutiti da nešto nije u redu. U nedavnom razgovoru za tportal Darijev otac Predrag otkrio je da ima informaciju 'kako su njegova sina tijekom turnira verbalno napala dva igrača' te kako se nakon toga više nisu čuli. Doznajemo da se po povratku u Zagreb Dario nikome nije javljao na telefon te da otac i majka danima nisu znali 'gdje je nestao'.

>> Drama u obitelji Šarić; novi prljavi detalji iz svlačionice

Tek je od ljudi bliskih obitelji Šarić procurilo kako se ovog tjedna nakratko vidio sa zabrinutom majkom Vesom uoči odlaska u Atenu, u kojoj je sudjelovao na oproštaju od košarke njegova bivšeg trenera Dušana Ivkovića.

Mladog i talentiranog Darija muče ljubavni problemi jer je, kako doznajemo, nedavno pukla njegova veza s dugogodišnjom djevojkom Karlom, pa se trenutačno očito ne može u potpunosti koncentrirati na igru.

Dario i atraktivna Zagrepčanka Karla Pušeljić u ljubavnoj su vezi bili još od 2012. i tijekom tih pet godina sve je izgledalo kao velika idila.

Par je nakon njegovog prvog inozemnog ugovora za istanbulski klub Anadolu Efes, u koji je prešao iz zagrebačke Cibone, neko vrijeme održavao vezu na daljinu, ali prilikom odlaska u Ameriku s njim se preselila i lijepa 22-godišnjakinja. No izgleda kako se ostvarilo ono što je i sam prilikom jednog intervjua priznao. 

'Ovan sam u horoskopu i želim da bude po mome, ali s druge strane, i moja djevojka je Ovan pa je i to borba', jedna je od izjava koje je dao za magazin Story.

Tvrdoglavost mu se očito obila o glavu, pa je nakon gotovo godinu dana zajedničkog života u Philadelphiji Karla spakirala svoje stvari i vratila se roditeljima u Zagreb.

Ako se prisjetimo, tijekom ljetnog odmora Dario je tek nekoliko dana bio u rodnom kraju, a najviše je vremena zapravo provodio s prijateljima partijajući. Moglo ga se tako vidjeti na popularnoj plaži En Vogue u blizini Šibenika, dok je noći provodio u raznim klubovima u Vodicama. Za to vrijeme Karla je ljetovala s prijateljicama. 

Posljednji put su zajedno viđeni u Zagrebu krajem travnja, na utakmici košarkaških klubova Cibona i Zadar. Tada svojim osmijesima i dobrim raspoloženjem nisu dali naslutiti kako u njihovoj vezi ima problema. 

Osim toga, krajem lipnja pojavili su se zajedno na službenom NBA događanju u New Yorku, na koje je Dario bio pozvan kao jedan od tri nominirana igrača za najboljeg novaka sezone (Rookie of the year). Zbog odlaska u New York nakratko su prekinuli godišnji odmor, a nakon povratka u Hrvatsku više nisu viđeni zajedno.

'Ne bih sigurno zvao ženu da je pitam mogu li ići nekamo igrati. Ako mi se sviđaju uvjeti koje mi nude, mogu i nju pitati što misli, ali ne mogu je zvati u posljednji trenutak da provjerim i da ona donese konačnu odluku. To je takav život. I ja sam jednostavno takav', rekao je nedavno temperamentni košarkaš te dodao kako je jako teško biti s njim u vezi. 

Izgleda da se njegova sada već bivša djevojka uvjerila u to. Ta cijela ljubavna drama očito je jako utjecala na Darija, pa se u njegovim posljednjim medijskim nastupima mogao vidjeti nervozan i netrpeljiv ton. 

  • +10
Dario Šarić i Karla Pušeljić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: FIBA