AKO JE OVO ISTINA....

Drama u obitelji Šarić; novi prljavi detalji iz svlačionice

16.09.2017 u 16:54

Bionic
Reading

Hrvatska je ispala s Eurobasketa u osmini finala od Rusije, a svakim danom na vidjelo izlazi sve više prljavih detalja iz svlačionice

Rusija je nokaut fazi sredila Hrvatsku i odjednom je sve 'eksplodiralo', taj poraz 'razgolitio' je međuljudske odnose kod naših igrača.

Puno toga nije štimalo, a iz dana u dan u javnost izlaze novi detalji koji bacaju ružnu sliku na hrvatsku reprezentaciju.

Dario Šarić nije bio na svojoj razini protiv Rusije, sam je priznao da je bio suočen s velikim pritiskom, ali na njegovu izvedbu utjecale su i neke druge negativne stvari. Poraz od Rusa ga je toliko pogodio da se još nije javio svojoj obitelji, ni majci Vesi ni ocu Predragu.

'Došao sam jučer kasno navečer s puta (petak), a mobitel mu je isključen. Nije se javio ni majci ni meni. Zadnji puta smo se čuli dva dana prije utakmice s Rusijom. Nije ni u našem stanu u Zagrebu gdje je naša kćer. Svi smo jako zabrinuti', otkrio je za tportal tata Predrag.

Puno se piše o sukobima unutar svlačionice, a što o tome zna otac naše NBA zvijezde.

'Mislim da nije bio problem s Bojanom. Neću vam rećim imena, ali Darija su dan prije utakmice verbalno iznapadala dva igrača. Mogu reći imena, ali ne želim dok ne dobijem potvrdu da je to istina, dok se Dario i ja ne čujemo. Sumnjam da će oni više odjenuti hrvatski dres.'

  • +29
Eurobasket: Hrvatska - Rusija, osmina finala Izvor: Licencirane fotografije / Autor: FIBA

Zašto ga nije zaštitio izbornik Aleksandar Petrović?

'Aco je po meni odličan izbor za izbornika, on je frajer i mislim da je napravio sve što je mogao, ali očito nešto nije bilo u redu. Ionako smo potrošili previše vrhunskih trenera, kao što su Spahija, Repeša i Perasović, a sada i Petrović.'

Uglavnom, može se zaključiti da ćemo i sljedećih tjedana i dalje otkrivati prljavi veš iz reprezentacije i s nestrpljenjem čekati da Dario kaže sve što mu je na duši te otkrije što se zaista događalo na Eurobasketu na koji smo otišli s velikim optimizmom, a s njega se vratili debaklom u osmini finala, ali i s puno problema.