Kylie Jenner

Otkazala je i put u Pariz: Kylie Jenner hitno hospitalizirana

26.09.2019 u 12:10

Bionic
Reading

Iako je u Parizu trebala prisustvovati lansiranju kolekcije nastale u suradnji sa modnom kućom Balmain, zbog zdravstvenih problema sve je morala otkazati, čime je dodatno zabrinula obožavatelje

Putem svog glasnogovornika, koji je vijest potvrdio za E! News, Kylie Jenner otkrila je kako zbog zdravstvenih problema nije bila u mogućnosti otputovati u Pariz na lansiranje kolekcije nastale u suradnji s Balmainovim Olivierom Rousteingom. Kako je otkriveno, najmlađa od sestara iz klana Kardashian-Jenner, trenutno je u bolnici, pod nadzorom liječnika i dobro se oporavlja, no nitko ne želi otkriti što joj je točno.

'Bok svima! Kao što već znate, sve je bilo spremno za moj odlazak u Pariz na reviju Balmaina na Fashion Weeku, gdje će biti lansirana i nova linija dekorativne kozmetike nastale u suradnji s Olivierom. Nažalost, bolesna sam i nisam u mogućnosti putovati. Srce mi je slomljeno jer ću morati propustiti show, no znam da će moj nevjerojatni tim, ali i prijatelji koji su tamo zbog svega, pomoći da budem prisutna duhom. Raditi ovu kolekciju s Olivierom bilo je ostvarenje sna', napisala je Kylie Jenner i dodala:

'Naravno, ovdje nije samo riječ o kolekciji za modne piste. Ovo sam napravila kako bi i vi mogli imati svoj dijelić svega. Izuetno sam ponosna na ovu suradnju.'

  • +7
Kylie Jenner Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE

Inače, Kylie Jenner ove se godine nije pojavila ni na dodjeli Emmyja, iako je trebala biti jedna od prezenterica, zajedno sa sestrama Kim Kardashian i Kendall Jenner.