SULUDI PROHTJEVI

Razmažena bogatašica: Ova je fotografija potvrdila sva nagađanja o tome koliko je Kylie Jenner zahtjevna

11.08.2019 u 22:44

  • +26

Kylie Jenner s obitelji na odmoru

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Najmlađa samoostvarena milijarderka na svijetu, reality zvijezda i vlasnica uspješnog kozmetičkog brenda Kylie Jenner otputovala je s jednim dijelom obitelji na drugi kraj svijeta ne bi li sa stilom proslavila svoj 22. rođendan. Proteklih nekoliko dana slavna bogatašica uživa u ljepotama Caprija, a paparazzi su ondje zabilježili jedan zanimljiv trenutak koji je mnoge zbunio, a pojedince i razljutio

Nakon što je slavna reality zvijezda nekoliko dana prije svog rođendana zatekla svoj dom ispunjen tisućama crvenih latica ruža kao dio iznenađenja koje je za nju pripremio njezin dečko i otac njihova djeteta Travis Scott, za Kylie Jenner otpočeo je raskošni godišnji odmor kojeg će zasigurno još dugo pamtiti.

Slavni par i njihovi najbliži uputili su se privatnim avionom u Italiju, gdje ih je čekala usidrena mega jahta 'Tranquility' u vrijednosti od 250 milijuna dolara, a njihovo je luksuzno putovanje i fotografije koje su snimili paparazzi započeli nagađanja o tajnom vjenčanju.

Da je slavna bogatašica navikla na određeni tretman i posebne uvjete, svima je itekako jasno. To nimalo ne čudi obzirom da je Kylie odrastala pred kamerama te je zahvaljujući planetarnom uspjehu koji je izgradila njezina obitelj uvijek bila u mogućnosti dobiti što god je poželjela, no katkad razmaženi prohtjevi slavne Jennerice iznenade i njezine obožavatelje.

  • +26
Kylie Jenner s obitelji na odmoru Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao da nije dovoljno to što boravi na jednoj od najluksuznijih jahti na svijetu koja posjeduje bazen, saunu, kino, salon ljepote, helidrom i još štošta drugo, to što si može priuštiti ljetovanje na jednoj od najposjećenijih destinacija te što u svakom trenutku ima na raspolaganju 29 članova posade koji uslišuju sve njezine želje, reality zvijezda otišla je korak dalje u svojoj razmaženosti.

Fotografija koju su snimili paparazzi prikazuje Kylie, Travisa i malenu Stormie koji se spuštaju po stepenicama do mora i pripremaju ući u gliser, a sve vrijeme u stopu ih prati jedan od članova posade koji u rukama nosi suncobran, kako bi Kylie u svakom trenutku bila zaštićena od sunca i štetnih ultraljubičastih zraka.

Iako je pohvalno to što je Kylie svjesna negativnih posljedica koje na kožu ostavljaju ultraljubičaste zrake, mnogi bi njezino ponašanje ocijenili tek nepotrebnim prohtjevom jedne razmažene bogatašice.

  • +14
Jahta koju je Kylie Jenner iznajmila za krstarenje Italijom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia