MODNI FIJASKO

Što je to nabacala na sebe? Od odjeće je gori samo način na koji Kylie Jenner nosi štikle

21.08.2019 u 11:50

Bionic
Reading

Reality zvijezda i vlasnica kozmetičkog brenda Kylie Jenner strastvena je zaljubljenica u modu i dizajnerske komade, no njezin posljednji stajling u kojem je viđena u Los Angelesu dokaz je da ni svi novci svijeta ne mogu kupiti stil. Umjesto zbog svojih zavidnih oblina, najmlađa samoostvarena milijarderka okretala je glave zbog lošeg stajlinga i još lošijeg načina na koji je nosila skupocjene štikle

Da Kylie Jenner angažira stilista, imao bi pune ruke posla. Reality zvijezda vratila se s krstarenja Italijom u Los Angeles, u kojem živi s dečkom Travisom Scottom i kćerkicom Stormie, a paparazzi su slavnu ljepoticu slikali ispred poznatog restorana Nobu, odjevenu u neobičan outfit koji izaziva čuđenje.

22-godišnja reality zvijezda za ručak s prijateljima i obitelji odjenula je svijetle traperice ravnog kroja s detaljem poderanih koljena, a uskladila ih je s crnim topom bez rukava i dodatkom perja te crnom torbicom Kelly s potpisom modne kuće Hermes.

Elegantni top s potpisom modne kuće Prada nikako ne pristaje uz ove ležerne traperice, no ne bi sve baš bilo tako crno da Kylie nije upotpunila stajling crnim mrežastim štiklama s potpisom Christiana Louboutina. Štikle s tankim kožnim trakama vežu se oko gležnjeva te su same po sebi odlične, ali ne u ovoj kombinaciji.

  • +9
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kylie je vjerojatno i sama shvatila da štikle ne idu uz traperice, no nije nam jasno zašto ih nije svezala ispod, a ne preko traperica. Već smo navikli da žene iz klana Kardashian-Jenner svojim stajlinzima podižu obrve, no moramo priznati da ovakav način vezanja cipela još nismo vidjeli.